|miercuri, decembrie 7, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 23.11.2020 

soparla-cu-volanas
  • Primarul orașului Berbești, Milorad Cumpănășoiu, și-a început mandatul „cu stângul”, în chiar localitatea care are mare nevoie urgentă de investiții pentru modernizare. Surse din anturajul lui Milorad spun că acesta era… infectat cu Covid-19, dar a refuzat să anunțe acest lucru public și să se izoleze la domiciliu 14 zile, cum spune legea. Cel mai probabil, ipochimenul de Cumpănășoiu s-a infectat din familie, tocmai de aceea, Poliția și Direcția de Sănătate Publică trebuie să cerceteze cazul și să-i deschidă dosar penal pentru zădărnicirea bolilor, dacă lucrurile se confirmă, mai ales că edilul-șef din Berbești a venit în contact în ultima perioadă cu mulți oameni din primărie sau din alte spații publice….

 

  • Managerul Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, Petruț Constantinescu, a câștigat anul trecut suma totală de peste 600 milioane de lei vechi din salarii, plus 55 milioane de lei vechi din diverse comisii de evaluare sau de concurs din județele Vâlcea, Sibiu și Dolj, potrivit declarației de avere. Petruț Constantinescu deține o vilă în Râmnicu Vâlcea de circa 200 mp cumpărată în anul 2011, două terenuri intravilane în aceeași localitate, plus două mașini (un Renault Megane și o Opel Mokka). Despre managerul Filarmonicii mai spunem că a luat un credit de 23.000 euro de la Banca Românească și că este asociat la firma SC Cariserv SRL.

 

  • Luna trecută, Prefectura Vâlcea a prezentat un raport privind starea economică a judeţului Vâlcea în perioada anului 2019. Astfel, economia judeţului Vâlcea a fost preponderent influenţată de existența marilor agenţi economici de pe platforma chimică Râmnicu Vâlcea, care au realizat o mare parte din producţia industrială a judeţului. SC Oltchim SA era una dintre cele mai mari companii de produse chimice din România, fiind o societate al cărei pachet majoritar de acțiuni a intrat în portofoliul Chimcomplex SA Borzești începând cu luna decembrie 2018 când au fost achiziționate 5 grupe de active SC Oltchim SA. Astfel, noua entitate a devenit cel mai mare combinat chimic din România.

Leave a Response