|sâmbătă, august 13, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 19.11.2020 

soparla-cu-volanas
  • Firma care execută lucrările de reabilitare a iluminatului public în Râmnicu Vâlcea își BATE JOC de locuitorii acestui municipiu și de imaginea orașului. În cartierele Ostroveni și 1 Mai, de unde s-au început lucrările, șanțurile săpate, în special pe trotuare, au fost acoperite cu un asfalt… de cea mai proastă calitate, care, la prima ploaie mai puternică sau la un trafic rutier intens, DISPARE instantaneu. Primarul Mircia Gutău sau inspectorii de la Primăria Râmnicului ar trebui să ia poziție fermă în acest caz și să dispună de urgență remedierea asfaltului pe aproape toate zonele „brăzdate” de șanțuri, altfel ne trezim cu tot municipiul complet distrus, ca după război.

 

  • Rezultatul final al evaluării finale a managementului pentru perioada 2017-2020 a managementului lui Gabriel Gheorghe Popescu manager la Teatrul Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea a fost notat cu 9,15. Astfel, în conformitate cu prevederile din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 189/2009 privind managementul instituţiilor publice de cultură, din regulamentul de organizare si desfăşurare a evaluarii finale a managementului la Teatrul Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea, instituţie publică de cultură din subordinea Consiliului Local al municipiului Rm. Vâlcea, aprobat prin dispoziția nr. 3011/23.11.2020, s-a adus la cunoștință publică rezultatul final al evaluării.

 

  • După aproape 2 luni de la alegerile locale, Consiliul Local al municipiului Râmniu Vâlcea a rămas ultimul din țară în care nu s-au constituit comisiile de specialitate, asta din cauza tărăboiului și a sabotajului constant produs „alianța toxică” PNL-USR. Vineri, 20 noiembrie, se va face o nouă încercare în cadrul unei ședinţe extraordinare, cu un singur punct pe ordinea de zi: proiect de hotărâre privind completarea componenţei comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea, organizate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 263/3 din 11.11.2020.

Leave a Response