|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 16.11.2020 

soparla-cu-volanas
  • Probabil că din neglijență sau incompetență, personalul tehnic de la Biroul Electoral Județean Vâlcea a omis să imprime textele de „specimen” sau „anulat” pe machetele buletinelor de vot pentru Camera Deputaţilor și Senat la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020, așa cum prevede legea. În aceste condiții, ORICINE dorește poate să descarce de pe site-ul Prefecturii Vâlcea, fără nici un fel de interdicție, macheta buletinului de vot pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020, deoarece acesta este în format PDF și poate fi utilizat ulterior la tipărirea sau printarea documentului.

 

  • În disprețul total al legii și al bunului simț, un parlamentar a fost văzut în mai multe spații publice aglomerate… fără mască de protecție sau cu masca pusă incorect, prin peregrinările sale electorale prin județ. Punem pariu că Poliția nu-l va deranja pe liderul politic nici măcar cu un avertisment!?! În categoeria „ipocrizie” mai putem adăuga în dreptul acestuia faptul că acesta spune pe Facebook că „în consilile locale din municipiile, orașele și comunele în care piețele închise și-au încetat activitatea, vom iniția, cu carater imediat, organizarea acestor puncte de vânzare în spații deschise”, dar alta face, prin cei 9 consilieri locali din Râmnicu Vâlcea, care sabotează orice inițiativă de sprijinire a producătorilor agricoli.

 

  • Din păcate, sâmbătă seară, înfrângere dramatică pentru SCM Râmnicu Vâlcea în deplasarea din Muntenegru. Fetele noastre au mai suferit o înfrângere în grupele Ligii Campionilor, 28-29 în deplasarea cu Buducnost Podgorica. Vâlcencele au avut șansa egalului la ultima acțiune, dar mingea trimisă de Marta Lopez a lovit bara! Fără 6 jucătoare importante, rămase acasă, dar și fără antrenorul Florentin Pera, Vâlcea a jucat formidabil pe terenul fostei duble campioane a Europei.

Leave a Response