Sparle si soparle, 09.11.2020

duminică, 8 noiembrie 2020
  • Până la urmă, secretarul Primăriei Râmnicului a cedat în fața repetatelor cereri ale celor 12 consilieri locali de la PNL și USR și a semnat pentru legalitate proiectul ședinței Consiliului Local din 11 noiembrie, de alegere a celor doi viceprimari, dar cu anumite observații. Se vede de la o poștă că Virgil Pîrvulescu vrea cât mai urgent să ajungă viceprimar și le forțează mâna celorlalți 11 consilieri (mulți dintre ei, la primul mandat) să semneze tot felul de documente la limita legii, tocmai de aceea liberalii și useriștii trebuie să știe că vor răspunde civil sau penal dacă nu se respectă condițiile de legalitate la alegerea celor doi viceprimari. Ședința CL de miercuri cuprinde următorul proiect de hotărâre: alegerea viceprimarilor municipiului Râmnicu Vâlcea - iniţiatori 12 consilieri locali, respectiv Pîrvulescu Virgil, Banu Claudia Mihaela, Proteasa Radu Eduard, Pavelescu Dumitru Lucian, Crăciunescu Grigore, Simoiu Cristian, Strîmbei Ionela Nicoleta, Bulacu Cezar Florin, Stan Narcisa Mihaela, Gheorghiu Andrei Florin, Manda Petrisor Alin, Rădulescu Andreea Maria. Precizare importantă a secretarului Ion Didoiu: pentru acest punct sunt necesare a fi îndeplinite condiţiile prevăzute de art. 136, alin. 8 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019.

 

  • Cel mai „SĂRAC” candidat la alegerile parlamentare din județul Vâlcea este chiar... Gili Boruz, pus numărul 1 pe listele de Senat ale PER. Deși este patronul unei importante firme din județ, Gili Boruz nu menționează absolut nimic în declarația de avere: nici un fel de venituri, case, terenuri, mașini, bani în conturi, tablouri, bijuterii, nici măcar faptul că este acționar sau asociat la vreo firmă.

 

  • Biroul Electoral Județean Vâlcea a tras la sorți ordinea în care se vor înscrie listele de candidaţi pe buletinele de vot pentru alegerea Senatului și Camerei Deputaților: Partidul Mişcarea Populară; Partidul Pro România; Partidul Naţional Liberal; Partidul Social Democrat; Alianţa USR PLUS; Uniunea Democrată Maghiară din România; Partidul Noua Românie; Partidul Ecologist Român; Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal); Partidul Verde, etc. Buletinele de vot în Vâlcea pentru alegerea Senatului vor avea tipărite 13 patrulatere, fiecare patrulater având aceeaşi dimensiune, respectiv 8 cm lăţime şi 12 cm înălţime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe