Procurorii DNA şi poliţiştii serviciul anticorupţie din Ministerul de Interne participă, joi, la mai multe descinderi, la adrese din judeţul Vâlcea, într-un dosar care vizează fapte de corupţie şi fraudare de fonduri europene. Acţiunile care fac obiectul cauzei s-ar fi produs anul trecut şi în cursul acestui an şi au legătură cu Programului Naţional Apicol - relateaza news.ro

Percheziţiile domiciliare făcute de procurorii DNA şi poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea sunt în desfăşurare, joi după-amiază, în judeţul Vâlcea.
Dosarul în care au loc descinderile vizează infracţiuni de corupţie, divulgare de informaţii nedestinate publicităţii şi obţinere pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.
"Este vorba de obţinerea de subvenţii de către mai multe persoane din judeţul Vâlcea, în perioada 2019-2020, în cadrul Programului Naţional Apicol”, a precizat aceasta.