Parteneriat între CJ Vâlcea și ICSI Vâlcea pentru realizarea unui Parc Științific și Tehnologic

miercuri, 25 noiembrie 2020

Astăzi, în ședința ordinară a CJ Vâlcea, la propunerea președintelui Constantin Rădulescu, a fost aprobat un Acord de parteneriat între Consiliul Județean Vâlcea și ICSI Vâlcea, în scopul realizării proiectului „Parc Științific și Tehnologic (PST)- Food&Drinkk TehnoPolis”.

Parteneriatul are ca finalitate realizarea unui parc tehnologic care va cuprinde infrastructura și instalațiile necesare promovării produselor locale, o investiție de aproximativ 5 milioane euro, pentru care se vor accesa bani europeni. În etapa preliminară, aceea de pregătire a studiilor de fezabilitate, se urmărește obținerea finanțării nerambursabile de 200.000 euro, pentru care s-a încheiat astăzi acordul de parteneriat.

„Prin implementarea acestui proiect, venim în sprijinul producătorii locali din județul Vâlcea, care vor putea beneficia de serviciile institutului. Se vor realiza cercetări și analize a produselor agro-alimentare ale micilor producători, iar în urma analizelor, vor putea să le breveteze și să le lanseze pe piață” – Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe