Magazinele DIANA au declansat CAMPANIA DINOZAURIA, universul lumii disparute!

sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Magazinele DIANA au declansat CAMPANIA DINOZAURIA, universul lumii disparute!

Intră în universul lumii dispărute și descoperă epocile apuse de sute de milioane de ani!

Mecanismul campaniei DINOZAURIA

La fiecare 40 lei/bon fiscal cheltuiți pentru produse din magazinele DIANA participante la campanie primești un pliculeț cu cartonaș

La cumpărarea produselor partenere, semnalizate la raft, în revistă și pe www.magazinediana.ro, primești pliculețe cu cartonaș suplimentare, conform mecanismului de acordare, astfel:

  • pentru un bon fiscal de minim 40 lei, la fiecare 5 lei cheltuiți pentru fiecare produs partener primești câte 1 pliculeț cu cartonaș

Fiecare pliculeţ DINOZAURIA conţine câte 1 cartonaș cu dinozaur din cele 30 modele de cartonașe distincte tip puzzle disponibile ȋn cadrul Campaniei

Pentru completarea colecției DINOZAURIA este nevoie de toate cele 30 cartonașe distincte și de cutia de depozitare, care conține 3 linii temporale cartonate pentru cele 3 perioade (Triasic, Jurasic, Cretacic) și 30 elemente tip puzzle pentru a poziționa dinozaurii colectați în ordinea și poziția corectă.

Strânge cele 30 cartonașe distincte cu dinozauri, completează colecția și vino cu ea la unul dintre magazinele DIANA participante.

Campania este valabilă, în limita stocului disponibil, în rețeaua de magazine DIANA si prin aplicația Foodify, doar pentru produsele comercializate de către Magazine DIANA.

Colecțiile DINOZAURIA completate care apar modificate, deformate, fotocopiate, deteriorate sau care nu au elementele corespunzătoare, nu vor fi acceptate.

*Campanie valabilă în perioada 01.11.2020 – 31.01.2021, în limita stocului disponibil. Magazine DIANA își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre aceste date. Regulament disponibil în magazine și pe www.magazinediana.ro, unde se găsește și lista magazinelor participante la campanie.

Colecționează cele 30 de cartonașe cu dinozauri, animalele preistorice care fascinează de când lumea, descoperă formarea și divizarea continentelor și joacă-te cu prietenii tăi, ca într-un joc clasic piatră-hârtie-foarfecă!

Timeline

Colecționează toți cei 30 de dinozauri pentru a completa cele 3 perioade preistorice interesante (fiecare perioadă conține 10 dinozauri diferiți).

Reguli joc

Pe partea din față a fiecărui cartonaș, în partea dreaptă sus, găsești un set de iconițe. Urmărește aceleași reguli ca un clasic de Piatră-Hârtie-Foarfecă.

Indiferent de culori, iconița centrală, mai mare, corespunde categoriei din care face parte dinozaurul de pe cartonașul tău. Iconița din drepta corespunde categoriei pe care dinozaurul tău o va învinge. Iconița din stânga corespunde categoriei în fața câreia vei pierde.

Regula 1
Regula 1
Regula 2
Regula 3
Caștigă

Fi primul care trimite colecția completă prin curier la adresa: Calea lui Traian Nr. 227

PACHETUL TREBUIE SĂ CONȚINĂ

  • 1 cutie starter pack DINOZAURIA;
  • 3 cartonașe de început pentru fiecare perioadă (Triasic, Jurasic și Cretacic);
  • 30 elemente de puzzle
  • 30 cartonașe de colecție cu cei 30 de dinozauri diferiți

Toată colecția va fi returnată expeditorului după validare (sau descalificare) ca și câștigător.

Colecționează toți dinozaurii, completează puzzelul DINOZAURIA și ai șansa să câștigi unul din premiile campaniei.

1Sony Playstation 4

Premiu Sony playstation 4

2Hoverboard FREEWHEEL Junior Lite

Premiu hoverboard

3Tablete Samsung Galaxy A

Premiu tableta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe