|joi, noiembrie 26, 2020
  • Follow Us!

Madalina Cotar: PMP VÂLCEA susține și promovează acordarea de subvenții egale pentru fermierii români și cei din celelalte țări ale Uniunii Europene 

123467678_3645211938870064_7373925196041492878_n
🍏PMP VÂLCEA susține și promovează acordarea de subvenții egale pentru fermierii români și cei din celelalte țări ale Uniunii Europene. De asemenea, promovăm proiectele noastre pentru: decolmatarea canalelor de irigații, repararea sistemelor de pompare, achiziția de sisteme fixe și mobile de irigații și oferirea gratuită a apei către fermieri.
Susținem construirea unor centre de colectare legume, fructe și zarzavaturi în zonele marilor bazine legumicole și producătoare de fructe, pentru a facilita valorificarea acestor produse. Vom promova ajutorul de minimis acordat celor care produc roșii (Programul Tomata), acest program urmând a fi extins și la alte culturi. Totodată, suntem preocupați de implementarea programului „Primul solar”, prin care să se acorde granturi guvernamentale celor care doresc să-și construiască o fermă. Nu în ultimul rând, promovăm sprijinul prin granturi și fiscalitate scăzută pentru agricultura ecologică.
NOI suntem MIȘCAREA, NOI suntem SCHIMBAREA!
Madalina Cotar, candidat PMP la Senat

Leave a Response