Laurentiu Cazan, candidat PNL la Camera Deputatilor: Afacerile din Olanesti din domeniul HORECA trebuie ajutate de administratia publica locala!

sâmbătă, 14 noiembrie 2020
⚠ Antreprenorii din Băile Olănești au fost printre cei mai afectați de pandemie, întrucât ei administrează, în majoritate, afaceri din domeniul HORECA, a căror activitate economică a fost întreruptă, prin lege, ca urmare a pandemiei.
ℹ Guvernul PNL vine în ajutorul acestor antreprenori, oferind șansa consiliilor locale de a reduce impozitul pe clădiri cu până la 50%. Astfel, Consiliul Local Băile Olănești poate hotărî, până pe data de 2 decembrie, ca afaceriștii din HORECA să beneficieze de această reducere de impozit.
❓ Până la acest moment, Consiliul Local nu a anunțat nici o inițiativă în acest sens. Având în vedere că până la termenul de 2 decembrie, mai sunt doar câteva săptămâni, consilierii locali ar trebui deja să se apuce de treabă și să lucreze în folosul antreprenorilor din Băile Olănești.
🟡 Dragi antreprenori din Băile Olănești, solicitați consilierilor locali PSD, care au majoritate în Consiliul Local din orașul dumneavoastră, să inițieze și să adopte un astfel de proiect de hotărâre, menit să vă ajute să depășiți mai ușor greutățile din ultimul an.
⭕ Împreună vom reuși să depășim această perioadă grea.
Laurentiu Cazan, candidat PNL la Camera Deputatilor
125209296_1516002325259146_7171468997150854432_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe