Jersey, poliester, fleece - țesături textile perfecte pentru sezonul rece

vineri, 13 noiembrie 2020

 

Realizarea articolelor de îmbrăcăminte şi a lenjeriilor pentru casa în ateliere de croitorie particulare nu mai este considerată o extravaganţă.

Tot mai multe femei aleg să creeze îmbrăcămintea, husele pentru pat şi pilote în astfel de ateliere pentru a beneficia de calitatea mult așteptată şi prețuri foarte accesibile. În plus pot alege cum își doresc materialele textile.

Dacă în anotimpurile verii sunt preferate fibrele care asigura răcoare şi stare de bine în sezonul cale doamnele prefera materiale textile  precum jersey, poliester rezistent şi fleece.

Jersey - un material prietenos cu pielea

Ţesătura de jersey călduros, de bună calitate este una prietenoasă cu pielea. Nu produce alergii şi nu produce disconfort în timpul purtării. În plus asigura confort termic ridicat când temperaturile sunt scăzute. Din jersey se pot realiza articole de îmbrăcăminte confortabile cu tentă sport, casual sau chiar urbana. Pot fi realizate bluze, pantaloni, maieuri sau tricouri lejere. Este moale, uşor elastic şi oferă senzaţie de bine în timpul purtării. Varietatea mare de imprimeuri şi tipuri de jersey sunt alte trăsături îndrăgite la aceste textile.

Poliester - soluţie durabilă, investiţie pe termen lung

Când spui poliester spui investiție pe termen lung. Îmbrăcămintea, lenjeriile de pat, mezamplace- uri ce durează, ce îşi fac treabă perfect şi nu îşi modifică aspectul şi proprietățile în timp. Articolele din poliester se întreţin uşor şi se curăţă facil. Sunt flexibile şi îşi păstrează caracteristicile în timp. Nu îşi pierd cu uşurinţă culorile vibrante şi îşi păstrează elasticitatea. Cei ce vor să investească inteligent selectează materiale textile din poliester rezistent.

Fleece - confort termic ridicat

Materiale din fleece sunt recunoscute pentru caracteristicile termice. Sunt flexibile şi ușor de transformat în piese vestimentare şi lenjerii călduroase. În sezonul de iarnă aşternuturile de pat realizate din fleece sunt foarte apreciate, datorită confortului ridicat pe care îl asigură. Varietatea mare de soluţii cromatice, constituie un alt avantaj al acestui material. Este disponibil simplu, în culori aprinsă sau pasteluri delicate.

Sursa de imagine:

yurakrasil / Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe