|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Îți dorești o casă din lemn rezistentă și călduroasă, realizata de specialisti din Ramnicu Valcea si Franta? Acceseaza www.cuboisnature.com! 

122509734_780177682805003_448112535182481352_o

🏠Îți dorești o casă din lemn rezistentă și călduroasă? Poate o cabană sau un birou unde să îți desfășori activitatea?

Casele noastre de lemn sunt construite într-un mediu controlat, uscat.
În felul acesta putem livra la timp clientului locuința mult visată, fără întârzieri cauzate de vreme.
Vrei să vezi cum construim!? Te așteptăm la noi, în hala noastră de producție, unde colegii îți oferă toate informațiile necesare pentru a alege corect modelul de casă căutat.
Locație: https://bit.ly/2YHAZiO
Modele case: https://bit.ly/2YK1owj

📣 Vino să discutăm despre proiectul tău în noul nostru birou, aflat în centrul Râmnicului, pe Strada General Magheru nr 26, lângă Prepelițescu.


Telefon: 0770 624 470 / 0763 992 222
www.cuboisnature.com

DE CE SĂ ALEGI O CASĂ DIN LEMN

Există foarte multe motive pentru care vă recomandăm să alegeți o casă de lemn. Vi le prezentăm pe cele mai importante.

ECONOMII CU ENERGIA

Casele din lemn, datorita materialelor si a izolatiilor folosite, sunt mai putin consumatoare de energie fata de casele din beton si caramida.

DURATA DE VIATA MARE

Lemnul corect tratat are o durata mare de viata. Este foarte eficient la absortia socurilor produse de seisme, ceea ce face din lemn o solutie foarte buna de construit.

ECOLOGICE

Toate materialele din care se construiesc casele din lemn sunt ecologice, acestea lasand o amprenta neinsemnata asupra mediului inconjurator.

ARHITECTURA

Casele din lemn au un design placut, sunt versatile si dau personalitate proprietatii dumneavoastra. Indiferent ca este o casa traditionala sau una cu design modern, alegerea este a dumneavoastra.

IZOLATIE FONICA BUNA

Lemnul este un bun izolator fonic, fiind foarte eficient in absorbirea sunetelro. Astfel, un perete chiar subtire garanteaza intimitatea fiecaruia.

GREUTATE

O constructie din lemn va fi mai usoara decat o constructie conventionala, ceea ce duce la costuri mai mici cu fundatia.

REALIZARI

“Ne mandrim cu fiecare realizare. Fiecare constructie este unica si suntem bucurosi sa v-o prezentam, pentru ca realizarile noastre sunt cartea noastra de vizita.”

BLOC 400 M2
PARIS – FRANTA

CASA 340 M2
SAINT SULPICE ET CAMEYRAC
FRANTA

CASA MODULARA DE 150 M2
PESSAC – FRANTA

BIROU NOTARIAL DE 45M2
PESSAC – FRANTA
ETAJ DE 90M2
TESTE – FRANTA
CONSTRUCTIE LOCUINTE
AUDENGE – FRANTA

MOBILIER PE COMANDA

Pe lângă producția de case de lemn, vă oferim mobilier de grădină dar și mobila necesară locuinței: mobilier de bucătărie, de living, de baie, de dormitor, dressing, hol. Toată este realizată la comandă, în funcție de necesitățile clientului.

TESTIMONIALE CLIENTI

Foarte interesante modulele de locuințe. Consiliere excelenta, seriozitate.

⭐⭐⭐⭐⭐

Madalin Rusu

Soția și cu mine am fost pe deplin mulțumiți de colaborarea cu Maison Bois Nature. Va mulțumim cu căldură pentru ca ne-ati indeplint visul de a avea casa noastra.

⭐⭐⭐⭐⭐

George Grigore

modern, simplu, magentizant!

⭐⭐⭐⭐⭐

Art Chateau Aplauda

REALIZARI

BLOC 400 M2
PARIS – FRANTA

CASA MODULARA DE 150 M2
PESSAC – FRANTA

CONSTRUCTIE LOCUINTE
AUDENGE – FRANTA

Vezi toate realizarile

AVANTAJELE UNEI CASE PREFABRICATE

Este dine de stiut că toate materialele de construcție și construcțiile sunt produse intr-o fabrica, în mediu uscat, controlat, în condiții optime de lucru. Toate elementele și modulele sunt transportate la șantier in siguranta si livrate la destinatie in timp util.

Timpul necesar pentru construirea unui birou sau a unei clădiri modulare este mult mai scurt decât metodele tradiționale de construire, din beton si caramida.

Construite intr-un

mediu

controlat

Costuri reduse cu

constructia

casei

Se construieste

rapid

 

Leave a Response