Doi bărbați din comuna Vaideeni, reținuți pentru furt calificat

miercuri, 11 noiembrie 2020

Doi bărbați din comuna Vaideeni au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce ar fi sustras mai multe bunuri și bani, dintr-o locuință din localitate.

Ieri, 10 noiembrie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au dispus reținerea pentru 24 de ore față de doi bărbați, de 30, respectiv 32 de ani, din comuna Vaideeni, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat - relateaza gds.ro

În fapt, la data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, din comuna Vaideeni, de unde ar fi sustras două motofierăstraie (drujbe), un telefon mobil, un laptop, obiecte vestimentare și bani, fiind creat un prejudiciu total în cuantum de aproximativ 7.000 de lei.

Polițiștii au depistat bunurile sustrase în dimineața zilei de 9 noiembrie a.c., în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile celor două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acestea erau bine ascunse, unele dintre ele fiind chiar îngropate în pământ. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor urmând a fi predate persoanei vătămate.

La perchezițiile domiciliare au participat și polițiști de investigații criminale și criminaliști din cadrul Poliției Horezu.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe