|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Documente INCENDIARE! Virgil Pirvulescu, viceprimarul liberal de la Ramnicu Valcea, este un IMPOSTOR! CV falsificat! 

20201123_202232

Virgil Pirvulescu, viceprimarul liberal de la Ramnicu Valcea, este un IMPOSTOR in ceea ce priveste studiile universitare! De pe site-ul virgilpirvulescu.ro/cine-sunt#studii-si-experienta-profesionala aflam ceea ce spune Pirvulescu despre el insusi: Mi-am început pregătirea în domeniul economic încă de la o vârstă fragedă, o dată cu admiterea la profilul contabilitate din cadrul Liceului “Gib Mihăescu”, din Drăgășani. După absolvirea liceului am urmat o facultate de același profil, la Academia de Studii Economice, din BucureștiJumatate de adevar, combinat cu o minciuna ordinara: adevarul este ca a absolvit liceul din Dragasani, MINCIUNA: Pirvulescu nu a urmat nici macar O ZI cursurile Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Politicianul Pinochio a urmat in perioada 1993-1998 cursurile Facultatii Management Marketing in Afaceri Economice Ramnicu Valcea din cadrul Universitatii Constantin Brancoveanu, FRECVENTA REDUSA (adica nici macar nu a mers la facultate!) dupa cum reiese din foaia matricola (seria UCB nr. 588 din 24.07.1998) – vezi foto atasata.

Lui Virgil P. i-a fost rusine, jena timp de 22 de ani, sa treaca in CV (vezi foto atasate) ce facultate a absolvit cu-adevarat! In CV-ul depus la toate institutiile angajatoare din ultimii ani – fostul candidat PNL la Primaria Ramnicului a trecut  ca in perioada 1991-1997 (alta minciuna, perioada reala a studiilor fiind 1993-1998) a fost student la Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (un FALS, avand in vedere ca in realitate a urmat cursurile Facultatii Management Marketing in Afaceri Economice Ramnicu Valcea din cadrul Universitatii Constantin Brancoveanu). 

Interesant este ca Virgil Pirvulescu, omul care pozeaza in atoatestiutorul, cu o ingamfare iesita din comun, a fost un student submediocru, obtinand nota 5 la examene la urmatoarele discipline de invatamant: economie politica, economie mondiala, matematici aplicate in economie, statistica generala si economica. Si cand te gandesti ca acest individ, cu 5 pe linie, a ocupat ulterior functii de conducere in finantele locale si nationale si acum a fost ales viceprimar de consilierii PNL si USR, mintindu-i ca este absolvent de ASE! Rusine, Virgil Pirvulescu!

Seful de partid, deputatul Cristian Buican, il ironizeaza frecvent pe presedintele CJ, spunandu-i ca are studii la… bariera (referindu-se la apropierea Universitatii Constantin Brancoveanu de bariera de cale ferata)! Constantin Radulescu nu si-a ascuns niciodata studiile universitare sau universitatea unde a absolvit! Omul a fost corect! Nu a fost un impostor, nu si-a falsificat CV-ul, ornamentandu-l cu  MINCIUNI! Ce spui, musiu Buican, acum despre omul tau de la Primaria Ramnicu Valcea?! Ti-a cazut bariera in cap?!

Din CV-ul lui Virgil Pirvulescu aflam si alte chestiuni foarte interesante:

  1. 1988 – 1990 – IAS Dragasani, economist ferma (economist cu studii liceale?!)
  2. 1990 – 1993 – Primaria Gusoeni – contabil sef ( fara studii superioare?!)
  3. 1993 – 1998 – Directia Finantelor Publice Valcea – Serviciul revizie fiscala, Serviciul Solutionare Contestatii – inspector (pentru a ocupa functia de inspector trebuie sa ai o facultate finalizata, ceea ce  nu avea Pirvulescu!)

Alte comentarii sunt de prisos!

IMPOSTÓR, -OÁRE, impostori, -oare, s. m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. ♦ Persoană care, prin minciuni și prefăcătorie, își arogă o falsă identitate (și competență), vrând să pară ceea ce nu este; farsor. – Din fr. imposteur, lat. impostor.

ECONOMÍST, -Ă, economiști, -ste, s. m. și f. 1. Persoană care se ocupă cu studierea și analiza proceselor și fenomenelor economice; specialist în științele economice. 2. Adept al economismului. – Din fr. économiste, (2) din rus. ekonomist.

Tiberiu Pirnau

20201123_202232

20201123_165725

20201123_165739

Untitled

Leave a Response