DEPUTATUL PSD VASILE COCOȘ: AM VOTAT PENTRU REDESCHIDEREA PIEȚELOR!

miercuri, 11 noiembrie 2020

Astăzi, Comisia pentru buget a Camerei Deputaţilor a adoptat un raport de admitere la proiectul de lege care aprobă OUG 78/2019 privind modificarea unor acte normative şi stabilirea unor măsuri în domeniul agriculturii, precum şi pentru aprobarea unor măsuri fiscal - bugetare.

Prin amendamentul la OUG nr. 78/2019 s-a adăugat un nou art. 7 cu următorul cuprins: ”Pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spațiile închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile, așa cum sunt definite potrivit art. 7 alin. 1 din Hotărârea Guvernului nr. 384/2004 privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice, cu modificările și completările ulterioare, își vor putea continua activitatea, cu respectarea restricțiilor referitoare la distanțarea socială și a măsurilor de protecție sanitară”.

Deputatul Vasile Cocoș, membru al Comisiei de Buget, Finanțe - Bănci, a declarat: ”Astăzi, am votat în Parlament amendamentul pentru redeschiderea piețelor. Sper ca Guvernul Orban să nu mai ia măsuri similare contra românilor. Și de această dată PSD a demonstrat că îi pasă de români”.

Proiectul de lege a fost adoptat cu 173 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi 93 de abţineri.

Pe această iniţiativă legislativă, Camera Deputaţilor este for decizional, iar actul normativ va merge la Cotroceni pentru promulgare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe