|miercuri, decembrie 2, 2020
  • Follow Us!

DEPUTATUL PSD EUGEN NEAȚĂ: ”VOTUL DIN 6 DECEMBRIE ÎI VA TRIMITE ACASĂ PE CEI CARE LE REFUZĂ OAMENILOR ACCESUL LA PROPRIETATE” 

b_800_600_0_00_images_banner6_neata-eugen-candidat-2020

Rămnicu Vâlcea, Voineasa și, din nou, Râmnicu Vâlcea

Campania electorală merge mai departe.

Campania electorală este o acțiune concertată de informare a oamenilor cu tot ceea ce își doresc să știe înainte de a se decide cu cine să voteze la alegerile generale.

Nu este un spectacol oarecare, ci o întâlnire față în față între candidați și alegători, prilej cu care se pun întrebări și se dau răspunsuri.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_neata-eugen-candidat-2020-2.jpg

Am fost în zone foarte diverse din Râmnicu Vâlcea, dar și la Voineasa, în ultimele zile.

Oamenii au vrut să știe intențiile Partidului Social Democrat în privința păstrării locurilor de muncă, atât de puse în pericol de criza sanitară. Guvernările social-democrate din trecut au aplicat măsuri de încurajare a firmelor pentru înființarea locurilor de muncă noi, cu o durată garantată în timp. În viitor vom menține acest tip de măsuri, sprijinind firmele care înființează locuri noi de muncă și le mențin mai multe de doi ani.

Programul Partidului Social Democrat promite vouchere de 100 de mii de euro pentru fiecare firmă care își asumă cheltuieli cu formarea și cu reconversia profesională, cu condiția creșterii salariilor celor care au parcurs programul de formare.

Pentru reducerea șomajului, statul va finanța cursuri de calificare tip școli de meșteșuguri pentru lucrătorii din grupuri sociale cu șomaj structural ridicat.

Am discutat cu cei din Voineasa și despre inițiativele mele legislative privind unele facilități pentru investiții în turismul montan și pentru reluarea exploatării piscicole de la Brădișor. Amândouă pot aduce un plus dezvoltării economice a zonei.

Tot aici, oamenii sunt interesați de accesul simplificat la lemnul din pădurile proprietate privată pentru folosința în gospodăriile personale, o altă inițiativă pe care am avut-o în mandatul trecut.

Puterea actuală continuă să se opună însă acestei simplificări de proceduri în exploatarea lemnului pentru încălzirea caselor și lumea este revoltată în continuare pe bună dreptate.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_psd-parlamentare.jpg

Votul din 6 decembrie va trimite acasă pe cei care le refuză oamenilor accesul la proprietate, drept prevăzut atât de clar în Constituția României. Definitiv!

Eugen Neață-Candidat PSD Vâlcea la Camera Deputaților

Comandat de: Partidul Social Democrat Vâlcea; Realizat de: SC Vila Press SRL; CMF: 11200020

Leave a Response