Deputatul Eugen Neață: Mădălina Cotar este implicată acum direct pe scena politică și cred că va face multe lucruri bune și în acest rol

duminică, 1 noiembrie 2020

 

Câteva gânduri pentru Mădălina Cotar, fostul meu consilier parlamentar. Sunt întotdeauna bucuros când apropiații mei vor mai mult pentru viața și pentru cariera lor. Pot pierde un bun colaborator atunci când el își propune să trăiască noi experiențe și să se avânte în competiții de orice fel. De data aceasta, consilierul meu din ultimii ani, Mădălina Cotar, s-a decis să accepte provocarea de a candida la alegerile parlamentare. Ea are o experiență bogată legată de munca politică și de aceea care se petrece în biroul unui parlamentar. Este un om ambițios și curajos, cu multe calități de comunicare publică.

Îi sunt recunoscător pentru contribuția ei la comunicarea publică a activității mele din Parlamentul României. Astăzi activitatea mea de deputat este cunoscută ca fiind cea mai bogată în inițiative legislative, amendamente și interpelări ale tuturor celor care s-au perindat pe la guvernare și în comunicarea de zi de zi cu locuitorii județului Vâlcea. Îmi place să cred că ea însăși a învățat foarte multe lucrând în echipă cu mine atâția ani.

Mădălina Cotar este implicată acum direct pe scena politică și cred că va face multe lucruri bune și în acest rol. Am ținut să-i arăt recunoștința mea la acest final de etapă și de nou început în viața ei. Să știe că gândul meu bun o însoțește pe drumul pe care și l-a ales știind foarte bine că este unul greu, alunecos și plin de neprevăzut.

Deputat PSD,

Eugen Neață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe