Constantin Radulescu: Oamenii faptelor bune sunt la PSD!

vineri, 6 noiembrie 2020

Dragi vâlceni,

În plină criză economică și sanitară, suntem puși în situația de a ne prezenta într-o nouă bătălie electorală.

Viețile oamenilor nu pot fi puse în balanță cu absolut nimic. De aceea, comunicarea în online va fi mijlocul cel mai utilizat, atât de mine, cât și de echipa noastră de parlamentari. Vom fi prezenți, ca și până acum, pe teren, la lucrările noastre, încercând cu toate puterile să facem lucrurile bine.

Am câștigat alegerile locale cu un număr mare de voturi și, pentru acest lucru, vă mulțumesc! Însă, nimic nu se poate realiza de unul singur.

Când am anunțat ținta de 350 de milioane euro atrase, în următorii patru ani, în județul Vâlcea, știam pe ce mă bazez: pe o echipă puternică, pe oameni profesioniști.

Nu ascund însă că un Guvern care să fie conturat în jurul PSD m-ar ajuta și mai mult. Spun asta, din experiența trecută, când am beneficiat de sprijinul Guvernelor PSD și, în județul nostru, au ajuns în jur de 750 milioane lei.

De asemenea, cred cu toată convingerea că situația dramatică a economiei și criza sanitară nu mai pot fi rezolvate de actuala guvernare.

Reprezentanții noștri din Guvern au dovedit, de-a lungul timpului, că pot repara ce strică alții. Guvernele PSD au fost guverne care au adus creșterea economică în ultimii 20 de ani.

I-am numit pe colegii mei parlamentari „oamenii faptelor bune”. În fond, asta trebuie să facă ei, prin legi, inițiative, prin comunicarea permanentă cu ministerele, ei nu trebuie să uite niciodată că sunt parte dintr-o echipă care își propune binele general.

Vă invit, dragi vâlceni, să ne fiți alături și să câștigăm, împreună, și această bătălie politică, pentru binele județului nostru!

Constantin RĂDULESCU,
Președinte PSD VÂLCEA

FB_IMG_1604650548980

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe