|sâmbătă, august 13, 2022
  • Follow Us!

Claudia Banu, candidat PNL la Senat: Va fi greu și va dura să ne ridicam și să reclădim România. Dar va fi extraordinar! 

Banu Claudia PNL

Dragi vâlceni,

Începem, din această zi, să lăsăm în urmă ce a fost si să înțelegem ce avem de făcut de acum inainte!
Suntem aproape, mai este un pas. Îl vom face pe 6 Decembrie.
Fără taxe crescute, fără scoli cu peretii crăpați și fără căldură, fără drumuri care fac din Romania o lume pierdută pe harta lumii, fără inaugurări cu panglici la drumuri nefinalizate, ce nu au iesiri, desi prevazute in proiectele initiale, fără semnale trase din afara tarii asupra coruptiei, fără spitale nepregatite, vechi de zeci de ani sau care exista, însă doar pe o hartie, fara promisiuni care si-au pierdut credibilitatea.
Nu mai putem lăsa se întâmple acest lucru!

În acest an, România a reuşit cu #PNL. Guvernul PNL gasit soluții și prilejul în care, atât Europa cât și America își pot întoarce din nou fata către noi, mai putin ingrozite.

Da, este un an altfel, în care, cu toate acestea, PNL a reușit să dezvolte România. Da, chiar și în pandemie. Pentru că v-a respectat pe fiecare în parte, nu s-a considerat stăpân peste țară, doar a realizat ce a promis, în atât de scurtă vreme. Și a luat masuri potrivite pentru o creştere economică, in ciuda criticilor constante.

Cu toate acestea sunt luni dificile. Amenințarea cea mai mare pentru țara este cea din Parlament. Cu proiecte demagogice, fără plan economic funcțional pentru viitor, populiste, care ar putea lăsa România cu venituri reduse şi cheltieli bugetare imense.

Dragi vâlceni, mai este încă un pas! Unul foarte important!

Sa votam!

Va fi greu și va dura să ne ridicam și să reclădim România. Dar va fi extraordinar! #ReușimÎmpreună

#DezvoltămJudețulVâlcea
#DezvoltămRomania

124027108_217453016442532_5030068021284953766_o

Leave a Response