Santierele din comuna Nicolae Bălcescu verificate de presedintele CJ, Constantin Radulescu

marți, 3 noiembrie 2020

“Astăzi, am verificat două șantiere în comuna Nicolae Bălcescu. Este vorba despre lucrările de refacere a DJ 678 D, pe Valea Topologului, în satul Dosul Râului.

Suntem în plin proces de refacere a drumului județean, în această zonă, se deviază rețeaua de apă, dar se fac și lucrări de asigurare a scurgerii apelor, prin execuția de podețe, șanțuri și canale betonate.

Tot astăzi, am fost prezent la Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu, unde au început lucrările de reabilitare la Conacul Bălceștilor, această „perlă” a culturii noastre. Totodată, se lucrează intens și la restaurarea arhitecturală a bisericii din lemn Gâltofani și la amenajarea peisagistică a parcului.

Investim aici bani europeni și facem lucrările necesare, pentru că ne dorim ca acest obiectiv cultural să revină cât mai repede în circuitul turistic.

Vremea ține cu noi și îmi doresc să înaintăm cât mai mult cu lucrările pe toate șantierele deschise în județul Vâlcea” – mentioneaza președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe