|vineri, noiembrie 27, 2020
  • Follow Us!

Candidaţii ProRomânia Vâlcea sustin testarea psihologică și pentru persoanele cu funcții de demnitate publică! 

3D558EA2-C708-4AAB-ADB9-565E22FD8A15-715x400

“Nu putem accepta să fim conduși de persoane cu afecțiuni psihice! Împreună cu colegul meu, Psihologul clinician principal Adrian-Daniel SANDU – președinte al Colegiului Psihologilor Vâlcea și candidat PRO România pentru Senatul României, dorim să inițiem demersurile în scopul modificării legislației referitoare la psihologii clinicieni, privind decontarea serviciilor de Psihologie clinică și Psihoterapie prin sistemul asigurărilor de sănătate și de acordare a dreptului psihologilor clinicieni de a încheia contracte directe cu Casele de Asigurări de Sănătate.

Astfel, beneficiarii serviciilor psihologilor vor avea parte de GRATUITATE‼️ Vorbim aici despre evaluare psihologică, terapie logopedică, stimulare cognitivă, terapie ABA și PECS (pentru copii cu autism), psihoterapie, consiliere psihologică etc.
Vom iniția modificarea Legislației Muncii, astfel încât toate categoriile de personal să beneficieze de evaluare psihologică la angajare, control periodic și la reluarea activității.
Prioritar este ca testarea să vizeze și funcțiile de demnitate publică, nu putem accepta să fim conduși de persoane cu afecțiuni psihice.
Este necesară modificarea Legislației privind persoanele cu handicap, astfel încât să se revină la înființarea Comisiei Superioare de Expertiză, desființarea acesteia ducând în prezent la un blocaj instituțional și obținerea drepturilor persoanelor cu handicap numai urmând calea justiției” – sustin candidatii ProRomânia Vâlcea: Adrian Sandu si Ilie Cobrescu.

Pe 6 Decembrie, ieși la vot și alege înțelept! Alege PRO România pentru un viitor mai bun! Prima pagină, poziția a 2-a!

Realizat de SC VILA PRESS SRL; Comandat Partidul PRO România Filiala Vâlcea; CMF 11200008

Leave a Response