Amenajare interioară în alb-negru - decor uimitor și dramatic

luni, 2 noiembrie 2020

 

Utilizarea culorilor alb-negru în decorare poate crea un decor uimitor și dramatic. Aflați cum să profitați cel mai bine de combinația acestor două culori simple pentru a crea un design cu personalitate.

Nu suntem toți la fel, nu ne place tuturor să fim înconjurați de multe culori. Acest mod de amenajare interioară este tocmai pentru persoanele cărora le plac mai puține culori și nuanțe în jur.

Există o regulă în teoriile de amenajări interioare care spune că „în fiecare cameră trebuie folosită o pată de negru”. S-ar putea să credeți că acest lucru este ciudat dacă aveți o cameră în culori pastelate. Dar gândiți-vă un minut: folosirea culorii negre adaugă un punct focal de culoare care dă un aspect sofisticat unei camere. Negrul unor accesorii, corpuri de iluminat, ornamente, sau o singură piesă de mobilier îndrăzneață vopsită cu negru va ajuta să atragă atenția și să accentueze orice schemă de decorare. Negrul în sine este izbitor.

Dar pentru a obține dramă și scântei adevărate, combinați negrul cu alb. Utilizarea alb-negru în decorare oferă un aspect proaspăt, curat, fără îndoială sofisticat și elegant oricărei camere.

Albul și negrul sunt o combinație perfectă de culori pentru orice stil de decorare. Interiorul contemporan combină adesea alb-negru cu metale elegante. Stilul de decorare French Country, printre multe altele, este de multe ori creat cu această combinație de culori.

Dacă vi se pare ceva prea rece, prea serios să utilizați doar alb-negru, adăugați varietate adăugînd zone de galben, roz, crem, roșu sau violet pentru încălzirea atmosferei. Păstrarea predominantă a culorilor alb-negru menține totuși efectul elegant.

Cum să utilizați alb-negru în casa dumneavoastră:

O podea alb-negru este un mod bun pentru a începe decorarea în acest stil. Încercați plăci ceramice albe cu margine neagră, plăci de vinil așezate în pătrate alb-negre alternante sau o podea neagră vopsită cu șabloane albe (sau albă cu șabloane negre).

Pereții vopsiți în alb strălucitor sau un alb de fildeș servesc drept fundal perfect pentru fotografii înrămate, imprimeuri și alte lucrări de artă. Alegeți rame din lemn închis la culoare sau vopsite negru. Folosiți covoare albe sau alb-negru pentru a vă desăvârși opera de artă sau adăugați puțină culoare cumpărând covorașe roșii sau aurii. Unele persoană preferă să folosească și nuanțe de gri.

O cameră mică este un loc perfect pentru o amenajare alb-negru ca schemă principală de culori. O baie mică arată elegant cu un blat din marmură neagră, chiuvetă albă și accesorii și corpuri de iluminat aurii. Coaseți pe prosoape o panglică neagră pentru un aspect personalizat, fără prea multă muncă și cheltuieli.

Lenjeria de pat albă și fără modele este perfectă pentru dormitor. Adăugați o cuvertură cu dungi alb-negre, perne și un scaun negru confortabil. Pentru schimbările sezoniere, puteți folosi pe rând o varietate de perne în diferite culori. Roz, galben sau verde deschis funcționează excelent pentru primăvară- vară, în timp ce roșu, auriu sau argintiu strălucitor arată minunat pentru toamnă- iarnă.

Când cumpărați țesături, alegeți cu imprimeuri sau carouri cu nuanțe de negru. Puteți să adăugați mai mult negru în cameră cu veioze, bibelouri, covorașe și articole de feronerie negre.

Puteți vopsi ramele la usile exterioare și geamuri cu negru sau folosi Salamander bluEvolution 82 care au rame închise la culoare. Merg excelent cu pereții albi. Nu trebuie să văruiți la fel toți pereții. Alegeți culori vibrante pentru un perete accent. Adăugați lucrări de artă colorate, accente metalice strălucitoare sau mate și țesături moderne.

Chiar și interioarele în stil rustic pot folosi o schemă de culori alb-negru. Folosiți țesături alb-negru pentru huse de scaune, fețe de masă și perne. Adăugați o colecție de sfeșnice sau decorațiuni din metal negru în sufragerie, folosiți o cuvertură cu dungi alb-negru în dormitor.

Obiectele de iluminat sau decorative rustice din fier negru forjat sunt foarte populare și ușor de găsit. Mai puteți folosi o masă din metal negru, cu blat din sticlă, sfeșnice de fier și corpuri de iluminat negre în sufragerie, într-un birou niște rafturi metalice negre pentru cărți.

Pentru a crea un aranjament uimitor al mesei pentru musafiri, căutați porțelan alb-negru. Completați cu șervete de masă albe, suporturi de lumânări și coșuri pentru pâine din metal negru sau orice culoare de accent.

Adăugați dramă și rafinament în orice cameră din casă folosind culorile alb-negru simple sau combinate cu alte culori de accent pentru a crea un stil clasic și simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe