Nota 4, domnule Pîrvulescu!

joi, 26 noiembrie 2020

Câteva concluzii pe marginea postării pe Facebook a viceprimarului căruia îi e rușine să spună unde a făcut școala:
La punctul 1: pentru că în comisii ați făcut varză propunerea primarului care ceruse promovarea în altă treaptă, conform legii, a două persoane din primărie, cel mai probabil acel punct va fi retras de pe ordinea de zi. Învățați (sau citiți Codul Administrativ!) că modificarea organigramei și a statului de funcții e atributul primarului, nu al Consiliului Local. Dacă veți continua cu această nerozie, vă veți trezi cu plângeri penale!

La punctul 2: aprobarea reducerii impozitului pe clădiri pentru antreprenorii afectați de pandemie: a fost propunerea primarului, foarte bine că ați fost de acord cu acest proiect! Nu vă bateți cu pumnii în piept!

La punctul 3: constituirea a două comisii pentru a se verifica modul în care Primăria a cheltuit banii în anii trecuți…bla bla bla! Atât timp cât din această comisie face parte Pîrvulescu, ea nu are nicio valoare. Presa locală a dezvăluit zilele acestea ce note infantile a avut actualul viceprimar la materiile de bază care țin de economie, în facultatea pe care a făcut-o la frecvență redusă: 5 pe linie! În aceeași comisie l-au racolat pe fostul director al Direcției Economice, un anume Lepădat, pus pe funcție de Romeo Rădulescu și schimbat de Mircia Gutău pentru nereguli grave în managementul acestei direcții. Individul lucrează acum la Taxe și Impozite, în cadrul Primăriei. Așadar, comisia nu are credibilitate!

La punctul 4: modificarea regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Local. Oricât ne-am chinuit, nu am înțeles motivele! Că dosește nu știu ce primarul… aici Pîrvulescu este neinteligibil!
Repet: citiți și învățați Codul Administrativ: voi nu puteți cere suplimentarea ordinii de zi când inițiator al proiectelor e primarul, fiindcă din nou încălcați legea! Și o să vă plângeți din nou că vă blochează (ce prostie!) secretarul general al primăriei!

La punctul 5: aprobarea bugetului pentru achiziționarea de tablete pentru elevi. Pun pariu că Pîrvulescu habar nu are că acest proiect e inițiat de Direcția Programe Externe din Primărie (pe care vrea, dar nu poate, să o desființeze!) și e vorba de fonduri de la Guvern, la care primăria participă cu doi la sută!

Dacă Guvernul nu dă banii, aprobarea Consiliului Local e degeaba. Dar vicele o lasă așa, în dungă, ca să pară erou!

La punctul 6: se propune un amendament (aici precis e mintea creață a lui Grigore Crăciunescu) ca atunci când demarează extinderea rețelei de gaze, să se pornească din 5 puncte distincte, ca să se termine lucrarea repede. Voi habar nu aveți ce atribuții aveți în Consiliul Local! Ceea ce propuneți, nu aveți voie să faceți! Nu-i nimic, într-un an, doi, o să învățați!
Mai aflăm că ceata majoritară nu a dat aviz pentru plata cotizației la ADI APA Vâlcea. Le spunem că și aici dau cu capul în zid: această cotizație o stabilește AGA ADI APA Vâlcea, nu Consiliul Local! Și mai aflăm că nu au fost de acord cu rectificarea bugetului pentru echipa de handbal! Nu-i nimic! O să vă înjure toți iubitorii de handbal din orașul și județul ăsta!

Pe final Pîrvulescu o mai dă de gard o dată cu diploma lui de facultate (cât tupeu ai, nene!) și amenință că ăia care au făcut dezvăluirile vor fi dați în judecată! Păi cum așa, coane Pîrvulescule? Oamenii au devoalat o minciună: că nu ai făcut ASE-ul, cum spui, ci Brâncoveanu (la ASE ai dat examenul de licență deoarece Brâncoveanu nu era acreditată pe vremea aia) și ți-au publicat foaia matricolă, din care rezultă cât de specialist ești în economie! Mă întreb, ce or zice foștii tăi subalterni de la Finanțe, care au studii solide și diplome cu note mari, când ți-au văzut foaia matricolă și ce note ai avut tu, la frecvență redusă? Cum se simt ei când au aflat cine i-a condus (cu delegație) ani de zile?
Pentru toate cele semnalate mai sus, din partea noastră ai nota 4, domnule Pîrvulescu!

Sursa: ziarul-balanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe