17 acțiuni pentru prevenirea infectării cu Covid-19

miercuri, 11 noiembrie 2020

Polițiștii vâlceni acționează prioritar pentru limitarea și prevenirea infectării de Covid-19, în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu. Numărul îmbolnăvirilor cu virusul SARS CoV-2 crește, în mod îngrijorător, de la o zi la alta.

Poliţiştii vâlceni au desfăşurat, ieri, 17 acțiuni independente și alte 6 acțiuni în cooperare cu efective de jandarmi, pompieri, poliție locală, D.S.V.S.A., D.S.P. și I.T.M.

Au fost legitimate peste 3.000 de persoane și verificate 134 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, precum și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Au fost vizate în special zonele aglomerate, centrele comerciale, mijloacele de transport în comun, precum şi localurile publice şi alte locaţii în care s-ar putea desfăşura evenimente private, a căror desfăşurare nu este permisă în această perioadă dificilă.

Au fost aplicate 115 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 11.500 de lei. Dintre acestea, 97 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, iar 18 sancțiuni au fost aplicate persoanelor identificate că nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație, în intervalul orar 23.00 – 05.00, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 935/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe