Vrei să-ți scoți ținutele din anonimat? Iată 3 accesorii pe care orice femeie din Vâlcea trebuie să le aibă!

sâmbătă, 31 octombrie 2020

 

Uneori, poate simți nevoia unei schimbări în garderoba ta, însă nu ai vrea să renunți la hainele pe care le ai deja, pentru că simți că acestea te reprezintă. Totuși, o notă de noutate parcă nu ar strica. Pentru a obține acest efect, nu trebuie neapărat să-ți înlocuiești toată îmbrăcămintea pe care o ai, ci este suficient să adaugi câteva accesorii potrivite, care vor face ca totul să pară nou. De aceea, dacă nu ai timp sau dispoziția necesară pentru cumpărături, câteva mici schimbări vor fi suficiente ca să obții rezultatul dorit!

Iată ce accesorii îți pot transforma complet look-ul:

 

  • Eșarfe pentru orice ocazie

 

 

Eșarfele sunt foarte versatile, de aceea, pot fi asortate la o gamă largă de piese vestimentare și purtate în toate anotimpurile. În plus, mulțimea de culori și imprimeuri vor asigura mereu noutatea.

Iarna, vei fi protejată de frig cu o eșarfă din lână sau materiale acrilice, asemănătoare unui fular. Aceasta se va potrivi de minune cu un palton elegant și cu cizme până la genunchi.

Eșarfele cu imprimeuri florale vor da prospețime hainelor tale în zilele călduroase, iar cele din mătase vor adăuga culoare și distincție, chiar și unei ținute de seară! Totul ține numai de modul în care o porți și o asortezi, deci nu ezita să experimentezi!

 

 

  • Gențile care denotă rafinament

 

 

Gențile nu sunt doar utile, ci și o modalitate excelentă prin care îți poți exprima personalitatea. În funcție de ocazie, ai la dispoziție o varietate din care poți alege diferite mărimi sau materiale. 

De exemplu, gențile din fâș sunt o opțiune tot mai populară pentru zilele ploioase. Clasice rămân, însă, gențile pentru damă din piele, care se pretează la orice ținute office sau casual, indiferent de vreme!

 

 

  • Bijuteriile, o opțiune atemporală

 

Nimic nu imprimă amprenta posesoarei într-o ținută mai mult decât bijuteriile. Acestea sunt atât de diverse, încât poți alege ceva care să fie complet diferit de ceea ce vezi în jurul tău.

Colierele vin într-o mulțime de variante, de la cele subțiri, cu pandantive din pietre semiprețioase, până la cele statement, care vor adăuga originalitate unei ținute simple. 

Deși ai la dispoziție multe tipuri de materiale, cel mai bine ar fi să alegi bijuterii din argint sau chiar aur, care se vor păstra în condiții bune pentru mult timp. 

Acestea sunt trei dintre accesoriile care nu trebuie să îi lipsească niciunei femei din Vâlcea. Creează-ți colecții pentru fiecare, ca să te asiguri că nu îți va lipsi obiectul potrivit pentru orice ținută. Există atât de multe opțiuni, încât îți poți lăsa creativitatea să se manifeste în voie!

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe