TRAGEDIE ÎN VÂLCEA! UN BĂRBAT S-A SPÂNZURAT IMEDIAT DUPĂ CE SOȚIA SA A MURIT DE CORONAVIRUS

duminică, 18 octombrie 2020

În cursul zilei de vineri, 16 octombrie, un bărbat de 50 de ani din comuna Tomșani, sat Modârceni, județul Vâlcea, a decis să-și pună capăt zilelor după ce a aflat că soția sa a murit la Spitalul din Sibiu.

Potrivit jurnaliștilor de la Gazetavalceană, femeia ar fi contractat virusul SARS-CoV-2, iar pe fondul și altor afecțiuni renale, starea ei s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Citește și: A murit la doar 33 de ani ucis de virusul în care nu credea. Povestea sportivului care ducea o viață sănătoasă

Doi copii au rămas orfani

La scurt timp după ce a aflat vestea că soția sa a murit, bărbatul s-a spânzurat în garajul casei lor. Cei doi soți aveau doi copii, care acum au rămas orfani.

„Astăzi putem să scriem o pagină neagră în sufletul nostru. Rămâs bun, Maricica, rămas bun Gicane! Sunteți mai presus decât înțelegem noi…

Nu am cuvinte! Așa ceva nici în cărți nu scrie, atâta dragoste este de neconceput. Ea s-a dus, el și-a luat viața ca să fie cu ea în aceeași zi. Dumnezeu să fie cu voi! Fără cuvinte”, a fost mesajul scris de un prieten al familiei pe site-ul de socializare Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe