Sparle si soparle, 26.10.2020

luni, 26 octombrie 2020
  • Încă de la începutul acestei luni, nemernicii din conducerea centrală a Romsilva au decis, în disprețul total al legii, schimbarea din funcție a directorului Direcției Silvice Râmnicu Vâlcea, George Mihăilescu, acesta fiind înlocuit cu „profesionistul” Adam Jinaru, actual consilier județean liberal. Spunem că decizia Romsilva de „decapitare” a directorului George Mihăilescu este ilegală pentru că mandatul expira abia în 2021 și că cei din comisia de control a Ministerului Pădurilor, care au venit la Râmnicu Vâlcea și au stat două săptămâni în vara acestui an, nu au găsit nimic în neregulă și imputabil inginerului Mihăilescu, cel care a condus ireproșabil instituția în ultimii 10 ani. Mai spunem că Adam Jinaru este numit cu delegație în fruntea Direcției Silvice până la începutul lunii decembrie și că George Mihăilescu a fost detașat ca... simplu inginer în cadrul Ocolului Silvic Drăgășani. Vom reveni cu detalii asupra cazului în numerele viitoare ale ziarului!

 

  • Prin două decizii, Biroul electoral de Circumscripție Vâlcea a admis propunerile de candidatură depuse de către Partidul Social Democrat, pentru Camera Deputatilor, inregistrata sub numarul 40/22.10.2020, pentru următorii candidați: Popa Ștefan-Ovidiu, Oteșanu Daniela, Neață Eugen, Concioiu Nicolae, Cocoș Vasile, Mihăilă Adrian, Grigorescu Remus, Popa Valentin-Adrian, iar la Senat pentru următorii candidați: Matei Constantin-Bogdan, Mihăilescu Gheorghe, Dobrete Florentina-Adina, Apostolescu Florian-George. Decizia BEJ Vâlcea putea fi contestată în termen de 48 de ore de la data afișării, conform prevederilor din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, constestația urmând a se depune la Tribunalul Vâlcea.

 

  • În urma rezultatelor financiare dezastruoase, asociaţii portughezi de la River Plaza Mall din Râmnicu Vâlcea au aprobat demisia lui Pedro Jose D' Hommee Caupers din funcţia de administrator al societăţii şi numirea lui Alexandre Miguel Durao Fernandes, ca administrator al SC River Plaza Mall SRL. În prezent, societatea este administrată de trei administratori, respectiv Alexandre Miguel Durao Fernandes, Athanasios Efthymlopoulos şi Joaquim Fernando de Castro Ribeiro, toţi cu un mandat valabil până la data de 31 mai 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe