Sparle si soparle, 19.10.2020

duminică, 18 octombrie 2020
  • Din declarația de avere scrisă cu mânuța lui, aflăm că directorul interimar al SC Apavil SA, Ion Florescu, ridicat anul trecut de la firma SC Bogdan Construct SRL suma de de 5,3 miliarde de lei vechi, din care 5 miliarde de lei vechi sub formă de „dividente” (evident, termenul corect este dividende). Averea șefului de la SC Apavil SA mai cuprinde o vilă în Râmnicu Vâlcea în suprafață de 760 mp (!!!), un teren intravilan în comuna Dăești și o autoutilitară Hover (și nu Hower, cum greșit a scris același Ion Florescu). Reamintim că la sfârșitul lunii august, afaceristul Ion Florescu, patronul societății de construcții Bogdan Construct, a fost numit director al SC Apavil SA. Această numire surprinzătoare a venit ca urmare a demisiei fostului director Gigi Preduș, care a candidat fără succes la funcția de primar în localitatea Mihăești. Iată că în locul unui profesionist a fost numit la conducerea societății de distribuție a apei în județ un om de afaceri extrem de controversat.

 

  • Fiul constructorului Ion Cazan pus pe locul 2 pe lista de candidati a PNL Valcea. Laurentiu Cazan este yesmenul perfect, plin de bani de la taticu, dispus oricand sa sponsorizeze pe ici pe-colo prin buzunarele oilor hamesite, atunci cand partidul o cere! Si la PNL si la PSD, cu mici exceptii, avem numai catastrofe pe liste! Nu spuneam ca ar fi catastrofa Cazanel Buican (adică Buican o cheama pe sotie, ca sa se mărească familia cu inca un deputat!). El e baiat cumintel, de bun simt, avocat nu tocmai recunoscut, politician care zboara la joasa inaltime, iar palaria de deputat ii va fi foarte mare. E

 

  • Încă din vara acestui an, au fost suspendate contractele individuale de muncă pentru 68 salariaţi ai CET Govora pentru o perioadă de 428 zile, ca urmare a aplicării măsurii reducerii activităţii Departamentului Exploatare Minieră. La sfârşitul lunii iunie, CET Govora înregistra un efectiv de 1.360 salariaţi, cu 952 mai puţin decât la data deschiderii procedurii insolvenței, respectiv 9 mai 2016, când erau angajaţi 2.312.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe