Sparle si soparle, 01.10.2020

joi, 1 octombrie 2020
  • În atenția Parchetului și Biroului Electoral Județean Vâlcea! Există suspiciuni de FRAUDARE a alegerilor locale din orașul Berbești, după „modelul” brevetat la sectoarele 1 și 5 din București, precum și la Primăria Capitalei. Pentru ziarul nostru, mai mulți membri din secțiile de votare din Berbești au confirmat că, pe procesele-verbale, cele mai multe voturi le-a avut candidatul PSD Vasile Iliescu, dar rezultatul final l-a dat drept „câștigător” pe... anonimul Milorad Cumpănășoiu. Deci, se impune de urgență a renumărare a voturilor din Berbești. Încă de săptămâna trecută, am atras atenția că erau informații certe din zona orașului Berbești cum că PNL s-ar pregăti de fraudarea alegerilor locale de duminică, 27 septembrie, prin „săgețile” liberale implantate în secțiile de votare din localitate.

 

  • Este posibil ca in Râmnicu Vâlcea sa se constituie o nouă majoritate în Consiliul Local, după anunțul PNL și USR privind formarea unei alianțe politice. Cu un singur consilier local în plus, față de alianța PSD ș PER, liberalii se pregătesc să își instaleze cei doi viceprimari. Unul dintre viceprimari va fi, probabil, Virgil Pirvulescu, candidatul PNL la Primaria Ramnicului, care a anuntat deja ca va accepta acest post pentru a-si pune in practica proiectele anuntate in campania electorala. Detinem informatii ca exista  mai multe voci in USR care il contesta pe Pirvulescu, iar negocierile continua pe aceasta tema! Menționăm că USR Vâlcea a anunțat oficial că va face alianță cu PNL, dar că nu este interesată de un post de viceprimar la Râmnic. Ar fi excelent dacă o eventuala majoritate din Consiliul Local, formată în jurul celor 9 liberali, ar lucra exclusiv în interesul orașului și al râmnicenilor și nu ar bloca, prin votul lor, dezvoltarea și modernizarea Râmnicului, doar pentru a-i face „zile fripte” primarului Gutău. Totusi, pe surse am aflat ca edilul Mircia Gutau ar mai avea un as in maneca si inca ar mai negocia o majoritate favorabila in CL...

 

  • Zilele trecute, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a finalizat sensul giratoriu de la intersecția DN 7 cu DN 7CC, centura Călimănești, la ieșirea din localitatea Călimănești sens de mers spre Sibiu. Directorul general adjunct al CNAIR, Ovidiu Barbier, împreună cu directorul general regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, au verificat la fața locului mobilizarea constructorului și stadiul implementării proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe