|sâmbătă, august 13, 2022
  • Follow Us!

PNL Valcea: Claudia Banu deschide lista la Senat, iar veteranul Cristian Buican, primul la Camera Deputatilor 

f8a3f09771d5786f0e949051d5f1611e

Biroul Permanent National al PNL a validat candidatura presedintelui PNL Ramnicu Valcea, Claudia Banu, pe locul 1 la Senat, pe lista PNL Valcea. Astfel Claudia Banu deschide lista la Camera Superioară a Parlamentului.

Intrarea în cursa pentru Senat a Claudiei Banu, anuntata, dupa ce inițial a optat pentru Camera Deputaților.

Imagine

Imagine

Rezultatul spectaculos obtinut la alegerile locale din luna septembrie, unde Organizația condusa de Claudia Banu, susțintă de Virgil Pîrvulescu, a obtinut 9 consilieri locali, a fost unul dintre motivele acestei decizii.

In calitate de presedinte al organizatiei municipale a reusit sa faca o echipa performanta pentru municipiu in cazul alegerilor locale din luna septembrie.

Pe doamna Banu o recomanda rezultatele profesionale si cele politice, declara Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican.

Pe locul 2 pentru Senat se afla doctorul în Energetică Nucleară, expert in domeniul cercetării științifice, secretar de stat Doru Gheorghe Ionita.

La Camera Deputatilor lista se deschide cu Presedintele PNL Valcea Cristian Buican, actual deputat. Este urmat de avocatul Laurentiu Cazan, nou ales în funcţia de secretar general al filialei, un tanar care in opinia colegilor promite pentru viitor, declara Cristian Buican.

Pe locul trei se afla Victor Stanculescu, binecunoscut deja in mediul politic valcean.

Un valcean care promoveaza si sustine producatorii autohtoni si produsele traditionale romanesti, omul de afaceri Aurel Simion, Ministru Secretar de Stat in Ministerul Agriculturii, ocupa locul urmator pe lista.

Locul cinci este ocupat de Alexandru Pardut, presedintele Organizatiei de Tineret, iar locul sase de catre Mircea Poenaru, unul dintre cei mai vechi membri ai partidului.

PNL Vâlcea a intrat astăzi, oficial, în cursa pentru alegerile parlamentare.

Miercuri, 21 octombrie 2020, liberalii vâlceni au depus dosarele cu candidaturile pentru Camera Deputaților și Senatul României.

Imagine

2 posturi de deputat si un post de senator, eligibile pentru PNL Valcea, sustine presedintele PNL Valcea, ceea ce ar reprezenta o imbunatatire a rezultatului obtinut in 2016, subliniaza Cristian Buican.

Valceanca aleasa pe primul loc pe lista pentru Senat, Claudia Banu, care a reuşit o performanță nu doar fiind femeie, ci şi una tânără, a confirmat ca este capabila sa creeze echipe performante, în perspectiva alegerilor generale.

Motivata de lupta pentru pentru interesele românilor, asa cum a declarat, un sustinator activ al culturii si valorilor autentice, Claudia Banu face parte dintre acele femei puternice si elegante care au decis sa iasa din culisele scenei politice si sa fie capabile să işi apere poziţia, într- o lume dominta de barbati.

3 mandate de deputați și un mandat de senator speră să fie obținute pentru PNL Vâlcea Claudia Banu.

Sub sloganul Deschidem Orașul și județul Vâlcea, spre Europa, Claudia Banu a declarat la finalul alegerilor:

Democrația a învins (…) Este o zi  în care noi, oamenii de bună credință, am ieșit învingători la finalul unei lupte grele…Felicitări pentru implicarea de care ați dat dovadă, ieșind la vot (…)

Imagine

Mulțumim pentru încrederea acordată!

Împreună #deschidemorașul!

Sursa: Realitatea de Valcea

Leave a Response