Mircia Gutau: Bazaconiile locului II

vineri, 9 octombrie 2020

Mircia Gutau: Bazaconiile locului II

Persistând în negarea vehementă a eșecului înregistrat în 27 septembrie, "Locul 2 pentru Râmnicu Vâlcea" lansează o teorie aiuritoare despre cum aș fi încercat, direct sau prin reprezentanți, să îmi asigur majoritatea în viitorul Consiliul Local promițând avantaje unora dintre membri auto-intitulatei "Alianțe pentru Râmnic".

Într-o încercare disperată de a mai repara din construcția de vorbe goale sancționată de râmniceni la recentele alegeri locale, liderul închipuit al opoziției se dă important și inventează, mai nou, tentative de "corupere".

Îl informez si pe această cale pe "Locul 2 pentru Râmnicu Vâlcea" că s-a încheiat campania electorală și, în același timp, îl somez public să spună pe care dintre consilierii nou aleși i-a contactat Mircia Gutău în vederea oferirii de felurite beneficii.

Dacă nu o va face, vom adăuga și această bazaconie în lista lungă a celor îndrugate în campania electorală: impunerea unui salariu minim de 3.000 lei net, delta de pe râul Olănești, parcul industrial cu fântâni arteziene și multe, multe altele.

Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea

 

Comunicatul PNL Ramnicu Valcea

Virgil Pirvulescu: Nu ne oprim aici!

Oameni buni, în ultima perioadă am primit foarte multe mesaje de la voi, cetățenii din Râmnicu Vâlcea care au votat schimbarea și dezvoltarea orașului. Vreau să vă mulțumesc pentru toată încrederea pe care mi-o acordați zi de zi și să vă liniștesc temerile. Inițiativa #deschidemorașul nu se oprește aici. Ea continuă, mai puternică decât oricând, în Consiliul Local.

Pentru prima dată în ultimii ani, actualul primar nu mai are de partea sa majoritatea care să-i permită să facă ce vrea din Primărie și din orașul Râmnicu Vâlcea. Nu suntem setați pe punerea de bariere în calea proiectelor menite să dezvolte orașul nostru, nu ne dorim să blocăm lucrările și nu vom sta, sub nici o formă, în calea binelui. Nu mergem la Primărie pentru a ne certa, aici nu este vorba despre lupte inutile sau despre orgolii.

Aici este vorba despre cetățenii din Râmnicu Vâlcea și despre interesele și nevoile lor. Consilierii PNL și USR PLUS se vor asigura că se respectă prevederile legale și că va exista democrație la Primărie. Banii publici sunt ai cetățenilor, nu ai primarului, iar noi ne vom asigura că ei vor fi folosiți în interesul dumneavoastră! Luptăm pentru corectitudine, transparență și viziune în Administrația Publică Locală din orașul nostru, pe care cu toții îl iubim.

Primarul și anumite persoane din anturajul său au încercat deja să contacteze membrii Alianței pentru Râmnic, oferindu-le diverse avantaje și beneficii financiare, doar pentru a nu-și pierde majoritatea în Consiliul Local și implicit puterea de a cheltui banul public. Edilul și apropiații acestuia trebuie să înțeleagă un singur lucru: Alianța pentru Râmnic nu merge la Primărie pentru a se îmbogăți sau pentru a intra în jocuri politice, ci pentru a lupta în folosul cetățenilor care s-au săturat să nu fie reprezentați așa cum ar trebui: cu integritate și onoare.

Orașul este al dumnneavoastră, iar noi mergem în Consiliul Local pentru a vă reprezenta interesele și nevoile cu demnitate și fermitate. Împreună dăm voce cetățenilor și #deschidemorașul!

Virgil Pirvulescu

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „PNL USR plus ALLEEEE иииa Oraşul Râmnicu Valcea și banii publici aparțin cetățenilor. Ne vom asigura că Primăria να lucra în interesul râmnicenilor!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe