Liberalul Victor Popescu, fiul unui fost primar condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie, va candida de pe primul loc la Senat. Rusine!

joi, 15 octombrie 2020

Membrii Biroului Permanent Judetean al PNL Valcea au tras pe nas niste substante interzise, probabil, si l-au votat pe imberbul Victor Popescu, sa candideze de pe prima pozitie la Senat. Popescu este fiul lui Petre Popescu, fost primar la Boisoara, care a executat cativa ani de inchisoare pentru coruptie. In urma cu cativa ani candidatul liberalilor din Valcea s-a remarcat prin acest scandal:

Alianţă politică cu pumni în faţă la Vâlcea. Cum s-au bătut aleşii olteni

Sursa: RTV.net

 

Ultima reuniune a Alianţei de Centru Dreapta din Vâlcea s-a lăsat cu bătaie. Un liberal de vază al judeţului l-a pocnit cu pumnul pe un vicepreşedinte conservator, acest promiţând să se răzbune.

Şedinţa ACD a fost una tensionată, liberalii acuzându-i pe conservatorii din judeţ că îşi atacă aliaţii politici din judeţ de la PSD şi PNL. Principalul acuzat a fost vicepreşedintele PC Vâlcea, Nicolae Gheorghe, căruia i s-a imputat că ziarul pe care îl patronează îi critică pe copreşedinţii USL de la nivel judeţean, liberalul Cristian Buican şi pesedistul Ion Câlea.

Unul dintre acuzatori a fost Victor Popescu, consilier judeţean al PNL şi şef al TNL Vâlcea, care susţine că l-a lovit pe Gheorghe, după ce acesta ar fi făcut niscaiva referinţe neelegante privind-o pe mama liberalului. "Probabil l-a deranjat ceea ce i-am spus şi m-a împins, iar eu am reacţionat, făcând acelaşi gest. Apoi, din senin, a început să mă înjure de mamă, lucru peste care nu pot trece", a declarat Popescu, citat de Agerpres.

Pumnul dat de Popescu pare să fi generat o vendetta locală, deoarece Nicolae Gheorghe a promis să se răzbune.  "Am fost lovit cu pumnul de Victor Popescu, lucru pentru care va plăti. Înţeleg că e supărat că tatăl lui, primarul de la Boişoara, are probleme cu DNA, dar nu le are din cauza mea, să fie clar. Sunt sigur că aşa a vrut el, să-mi plătească o poliţă", a spus cel agresat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe