|joi, august 11, 2022
  • Follow Us!

Liberalul Victor Popescu, fiul unui fost primar condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie, va candida de pe primul loc la Senat. Rusine! 

victor_popescu_valcea_71742600

Membrii Biroului Permanent Judetean al PNL Valcea au tras pe nas niste substante interzise, probabil, si l-au votat pe imberbul Victor Popescu, sa candideze de pe prima pozitie la Senat. Popescu este fiul lui Petre Popescu, fost primar la Boisoara, care a executat cativa ani de inchisoare pentru coruptie. In urma cu cativa ani candidatul liberalilor din Valcea s-a remarcat prin acest scandal:

Alianţă politică cu pumni în faţă la Vâlcea. Cum s-au bătut aleşii olteni

Sursa: RTV.net

 

Ultima reuniune a Alianţei de Centru Dreapta din Vâlcea s-a lăsat cu bătaie. Un liberal de vază al judeţului l-a pocnit cu pumnul pe un vicepreşedinte conservator, acest promiţând să se răzbune.

Şedinţa ACD a fost una tensionată, liberalii acuzându-i pe conservatorii din judeţ că îşi atacă aliaţii politici din judeţ de la PSD şi PNL. Principalul acuzat a fost vicepreşedintele PC Vâlcea, Nicolae Gheorghe, căruia i s-a imputat că ziarul pe care îl patronează îi critică pe copreşedinţii USL de la nivel judeţean, liberalul Cristian Buican şi pesedistul Ion Câlea.

Unul dintre acuzatori a fost Victor Popescu, consilier judeţean al PNL şi şef al TNL Vâlcea, care susţine că l-a lovit pe Gheorghe, după ce acesta ar fi făcut niscaiva referinţe neelegante privind-o pe mama liberalului. “Probabil l-a deranjat ceea ce i-am spus şi m-a împins, iar eu am reacţionat, făcând acelaşi gest. Apoi, din senin, a început să mă înjure de mamă, lucru peste care nu pot trece”, a declarat Popescu, citat de Agerpres.

Pumnul dat de Popescu pare să fi generat o vendetta locală, deoarece Nicolae Gheorghe a promis să se răzbune.  “Am fost lovit cu pumnul de Victor Popescu, lucru pentru care va plăti. Înţeleg că e supărat că tatăl lui, primarul de la Boişoara, are probleme cu DNA, dar nu le are din cauza mea, să fie clar. Sunt sigur că aşa a vrut el, să-mi plătească o poliţă”, a spus cel agresat.

 

Leave a Response