|sâmbătă, august 20, 2022
  • Follow Us!

Ilie Cobrescu, candidat Pro Romania la Camera Deputatilor: Un om integru, hotărât si competent! 

FB_IMG_1603915564092

🤝Mă numesc Ilie Cobrescu, sunt un om integru, hotărât, competent cu realizări în mediul de afaceri și vastă experiență în domeniul transporturilor rutiere.
⏳Îmi amintesc cu plăcere ulițele satului Săscioara, Comuna Zătreni, jud. Vâlcea, locul unde am copilărit și am zâmbit în prima zi de școală, fiind educat într-un mod disciplinat de tatăl meu, care era un dascăl respectat și director al școlii.

👨‍🎓După absolvirea gimnaziului am urmat cursurile liceului “Vasile Roaită” actualul Colegiu Național “Mircea cel Bătrân” din Municipiul Râmnicu Vâlcea, locul unde am legat frumoase prietenii și amintiri de neuitat.

👨‍⚖️Am absolvit studiile superioare la facultatea de Drept din București, dobândind profesia de consilier juridic. Aici, am dezvoltat afaceri în domeniul transportului rutier de persoane, înființând propria companie.

💡 În prezent, sunt președinte al F.N.P.T.R.R (Federația Națională Patronală a Transportatorilor Rutieri din România), prim-vicepreședinte C.O.T.A.R. (Confederația Operatorilor de Transport Autorizați din România) și dețin mai multe afaceri în domeniul transportului rutier de persoane și horeca.

🗳️M-am decis să acced în politică anul acesta, având o datorie morală față de Jud. Vâlcea, pentru a ajuta la dezvoltarea acestuia și promovarea valorilor vâlcene.

👍Partidul Pro Romania prin domnul Victor Ponta mi-a acordat această șansă primindu-mă cu brațele deschise, împărtășind proiecte comune, sustenabile și importante pentru locuitorii județului Vâlcea!

Ilie Cobrescu
Candidat pentru functia de deputat din partea PRO Romania Valcea

#ProRomania #IlieCobrescu
#Valcea
#AlegeriParlamentare2020

Leave a Response