Fostul presedinte al PRU Valcea, Florin Bragau, castiga licitatii de milioane de euro la Primaria Ramnicului si Consiliul Judetean Valcea!

joi, 8 octombrie 2020
O firma de apartament creste intr-un an cat altele in 20! Fostul presedinte al PRU Valcea, Florin Bragau, castiga licitatii de milioane de euro la Primaria Ramnicului si Consiliul Judetean Valcea! SC ISIRIDE ENERGY SRL, o firma care in urma cu 2 ani avea UN singur angajat, a ajuns sa obtina contracte publice de zeci de  miliarde de lei vechi!  Bragau a descoperit pestisorul auriu care a inceput sa-i indeplineasca dorinte...
Achiziția publică a serviciilor de elaborare a Proiectului Tehnic și a execuției Lucrărilor (CL1) din cadrul proiectului „Modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea”
Lucrările se vor executa la sediul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, Calea lui Traian, nr. 201, județul Vâlcea.

Obiectul contractului îl reprezintă: A. Elaborarea Proiectului tehnic, pentru obiectivul de investiții: „Modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea”, în etapele: proiect pentru autorizarea executării lucrărilor,  proiect pentru organizarea execuției lucrărilor  proiect tehnic și detalii de execuție, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 907/ 2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/ proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, precum și cu cerințele din caietul de sarcini și cu respectarea actelor normative în vigoare și a instrucțiunilor AMPOR și ANAP.

Contractul de proiectare și execuție lucrări din cadrul proiectului „Modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe