Disperat din cauza problemelor pe care le-a avut în ultima vreme în căsnicie, un bărbat din Râmnicu Vâlcea și-a zis că ar trebui să încerce și o metodă mai puțin convențională. El a intrat pe internet și a apelat la o așa-zis călugăriță, căreia i-a cerut ajutorul pentru a-i rezolva necazurile.

Omul s-a bazat pe faptul că rugăciunile spuse de călugăriță vor reuși să-i readucă armonia în casă, alături de consoarta sa. Rezultatele nu au fost însă cele scontate și atunci când și-a dat seama că fusese înșelat, vâlceanul a mers la poliție și a făcut o plângere penală împotriva femeii.

Era vorba despre o escrocherie. De fapt, măicuța nu activa la o mănăstire din Galați, așa cum pretindea. Au ajuns la această concluzie oamenii legii, care au reușit să o identifice pe femeia respectivă. Ea are 20 de ani și posta pee internet anunţuri în care promitea că rezolvă multe din problemele vieţii moderne. Specializată era în cuplurile a căror căsnicie nu mai mergea la fel ca la început.


A plătit bine pentru rugăciuni

Bărbatul a fost unul dintre cei care au crezut în promisiunile pretinsei măicuţe şi a apelat la serviciile ei. Aceasta i-a promis că se va ruga pentru armonia în familie, iar plata se va face direct în cont. Soțul disperat nu s-a uitat la bani și a virat o sumă consistentă, de 12.000 de lei pentru ca problemele din căsnicia lui să fie rezolvate prin puterea rugii. Când şi-a dat seama că a fost înşelat, bărbatul a depus o plângere la poliţie.

Falsa măicuţă a fost identificată, cercetată de poliţişti și, în final a primit o condamanre, pentru înșelăciune, la un an și două luni de închisoare cu suspendare, conform Antena 3.