Cu cine iese la bataie PSD la Valcea pentru Senat si Camera Deputatilor

duminică, 11 octombrie 2020

Vineri, 9 octombrie a.c., a avut loc prima reuniune a Biroului Permanent Județean al PSD Vâlcea, după alegerile locale din 27 septembrie 2020.

În cadrul ședinței, au fost analizate rezultatele obținute și s-a stabilit procedura privind depunerea dosarelor de candidatură pentru Senat și Camera Deputaților.

Potrivit acestei proceduri, candidații vor întocmi un dosar care să cuprindă: o declarație de intenție privind candidatura la funcția de senator/deputat; o scurtă informare în care va fi prezentată sintetic activitatea desfășurată în cadrul Senatului/Camerei Deputaților pe durata mandatului 2016-2020 (pentru cei care sunt în funcție); o scurtă informare privind ceea ce își propun candidații la funcția de senator/deputat pentru mandatul 2020-2024 și un curriculum vitae.

Totodată, s-a convenit ca, până la constituirea Consiliului Județean, într-o altă ședință, membrii Biroului Permanent Județean, împreună cu viitorii consilieri județeni să decidă asupra modului în care vor fi aleși vicepreședinții Consiliului Județean Vâlcea.

Biroul de presă al PSD Valcea

NR - Cu certitudine, pesedistii valceni vor stabili prin vot lista de candidati la Senat si Camera Deputatilor. Sanse reale pentru locuri eligibile: Florian Marin, Eugen Neata, Andra Bica, Iulian Trusca, Vasile Cocos, Daniela Otesanu, Ovidiu Popa, George Mihailescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe