|sâmbătă, august 20, 2022
  • Follow Us!

Crimă urmată de sinucidere, în Râmnicu Vâlcea: „S-au mutat la oraş, ca fiul lor să le poarte de grijă” 

crima42-1

În noaptea de joi spre vineri, 15 / 16 octombrie, în Râmnicu Vâlcea s-a comis o crimă, urmată de sinucidere, victime fiind o familie de octogenari.

Potrivit vecinilor, cei doi soţi erau ultimii proprietari mutaţi în bloc. Proveneau din mediul rural şi s-au mutat la oraş ca fiul acestora să poată să aibă grijă de ei, întrucât aveau şi nişte probleme medicale.  Bărbatul nu locuia cu ei, dar îi vizita periodic, ca să vadă ce mai fac, dacă mai au nevoie de ceva.  Tot vecinii mai susţin că, în ultima vreme, cei doi bătrâni nu se prea simţeau bine: „I-a adus aici pentru că nu prea mai erau capabili să-şi poarte singuri de grijă. Dar, de când s-au mutat la noi, nu i-am auzit niciodată certându-se sau provocând probleme. Erau chiar foarte liniştiţi. Mereu îi vedeai împreună, pe toţi trei. Fiul lor îi scotea la plimbare”.

Se pare că cel care i-a găsit morţi pe cei doi bătrâni din Râmnicu Vâlcea este chiar fiul acestora. Bărbatul a anunţat descoperirea macabră la 112. Din primele informaţii reiese că un bărbat şi-a omorât soţia, iar apoi s-a sinucis şi a explicat motivele acestui gest într-un bilet de adio.

Tragedia s-a petrecut într-un apartament din Cartierul Ostroveni.  La această oră, o echipă de cercetare formată din criminalişti şi un procuror de caz sunt la faţa locului.  Pe surse, am aflat doar că ambii bătrâni erau cunoscuţi cu afecţiuni psihice, iar în locuinţă ar fi fost găsit un bilet în care se explica motivul pentru care au recurs la acest straniu gest.  Vom reveni cu amănunte

Citeste mai mult: adev.ro/qia8pl

Leave a Response