Bărbat din Lacusteni reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

marți, 13 octombrie 2020
 O femeie din comuna Lăcusteni a reclamat că a fost agresată de soțul ei

Polițiștii din cadrul Secției 11 Rurală Zătreni au fost sesizați de o femeie de 40 de ani, din comuna Lăcusteni, că a fost agresată de soțul ei.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele se confirmă, în fapt, pe fondul unui conflict spontan bărbatul de 52 de ani și-ar fi agresat fizic soția.

Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului unu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință și i-a fost interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de soția sa și de domiciliul acesteia.

In dimineața zilei de 12 octombrie a.c., femeia a sesizat din nou organele de poliție, relatând că în cursul nopții soțul ei a revenit la domiciliu, unde a consumat băuturi alcoolice și i-ar fi adresat amenințări, părăsind locuința a doua zi dimineața.

Polițiștii ajunși la fața locului și din verificările efectuate au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul de 52 de ani, a revenit la domiciliul chiar și în momentul în care polițiștii se aflau la fața locului.

De această dată polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și amenințare.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii de măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe