|miercuri, ianuarie 19, 2022
  • Follow Us!

Un șofer aflat în prag de comă alcoolică a produs un accident grav în Vâlcea. A acroșat un bărbat care tocmai urca în mașina personală 

sofer beat accident

Un șofer aflat în prag de comă alcoolică a produs un accident

grav în Vâlcea. A acroșat un bărbat care tocmai urca în mașina personală

Un șofer din Olt, în vârstă de 45 de ani, a acroșat un bărbat care tocmai încerca să intre în mașina personală, staționată în afara carosabilului. Accidentul a avut loc, marți, pe raza localității Ionești, din județul Vâlcea. De altfel, victima este un localnic (46 de ani), care a fost transportat în stare gravă la spital, de către un echipaj SMURD.

Bărbatul vinovat de producerea evenimentului rutier a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 2,29 mg/l alcool pur în aerul expirat (coma alcoolică este declanșată la valori de peste 2,5 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani și Postului de Poliție Ionești au efectuat cercetări la fața locului, fiind deschisă și o anchetă în acest caz, pentru a afla cauza exactă a evenimentului rutier.

Leave a Response