Un jandarm din Valcea s-a sinucis sarind de la etajul cinci al blocului in care locuia. Barbatul era in casa cu baiatul sau de 15 ani

sâmbătă, 12 septembrie 2020

Un subofiter din Inspectoratul Judetean de Jandarmi Valcea s-a aruncat din apartamentul blocului in care locuia, vineri dimineata, 11 septembrie.

Subofiterul jandarm Marius Petre Toader, de 40 de ani, se afla in concediu medical de aproximativ doua luni ca urmare a unei depresii, dupa cum sustin surse adevarul.ro.

"Pompierii militari au fost solicitati sa intervina pentru o persoana cazuta de la etajul V, in Ramnicu Valcea. La interventie s-au deplasat o ambulanta SMURD si un echipaj de salvare. Persoana este cazuta in fata blocului, inconstienta. S-au inceput manevrele de resuscitare", au anuntat initial reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea.

Politistii de Investigatii Criminale si criminalistii efectueaza cercetari la fata locului, in cauza fiind intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa - moarte suspecta.

Marius Toader era in casa cu baiatul sau de 15 ani. Potrivit superiorilor, la ultima evaluarea psihologica, de anul trecut, a fost declarat apt de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe