Top 5 lucruri pe care trebuie să le știi când alegi o lampa led uv

marți, 1 septembrie 2020

 

Povestea personalității tale e spusă de hainele pe care le porți și încununată de grația și stilul manichiurii pe care o etalezi. Gelurile și oja semipermanentă îți mențin cu siguranță aspectul plăcut și îngrijit al unghiilor pentru mult mai mult timp, dar aplicarea lor vine cu o serie de provocări în materie de tehnici și ustensile de care ai nevoie pentru realizarea manichiuri.

Povestea personalității tale e spusă de hainele pe care le porți și încununată de grația și stilul manichiurii pe care o etalezi. Gelurile și oja semipermanentă îți mențin cu siguranță aspectul plăcut și îngrijit al unghiilor pentru mult mai mult timp, dar aplicarea lor vine cu o serie de provocări în materie de tehnici și ustensile de care ai nevoie pentru realizarea manichiuri. În articolul de față ne propunem să îți ușurăm deciziile atunci când vine vorba de alegerea celei mai potrivite lămpi led pentru manichiură.

Pentru că sunt disponibile  într-o varietate uluitoare de modele, dimensiuni, forme și specificații tehnice, alegerea unei lămpii led de calitate poate să pară un labirint fără ieșire. Iată care sunt însă cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont când îți alegi o lampa led uv pentru uz personal sau pentru un salon de înfrumusețare:

  1. Ia în considerare marca și tipurile de gel semipermanent pe care le folosești. Deși lucrurile s-au schimbat în ultima vreme, sunt câteva produse care încă nu sunt compatibile cu lămpile led.
  2. O să descoperi că prețul lămpilor led este mai mare decât al lămpilor UV, dar acest lucru este justificat de durata de funcționare mult mai mare, până la 50 000 de ore, ele folosind un alt tip de becuri și anume diode emițătoare de lumină. Încă un factor care justifică prețul mai mare al unei  lămpi led este timpul de polimerizare,sau mai simplu spus de uscare mult mai rapid, pentru că acest tip de lămpi au o intensitate mai mare a lungimilor de undă. De asemenea nu necesită o încălzire prealabilă ca lămpile UV. Imediat ce au fost pornite diodele încep să emită unde UV.
  3. Lampa led nu îți încălzește unghia, nu degajă căldură, iar expunerea pielii la lumina UV este minimală pentru că folosesc lungimi de undă UV cu cea mai mică energie. Cu toate acestea unii specialiști recomandă folosirea unei creme de protecție solare sau a unei mănuși speciale pentru protejarea pielii, ce este disponibilă pe amazon.com.
  4. Când optezi pentru un anumit model de lampă led fii atentă la dispunerea diodelor în interiorul ei. E important ca lumina lor să acopere toate unghiile de la mână, inclusiv cea pentru degetul mare și să fie așezate în așa fel încât să acționeze chiar dacă nu ai introdus degetele până în capătul lămpii.
  5. Înainte să achiziționezi lampa ta led, care îți va face toate prietenele să îți admire manichiura, ai grijă să nu te lași păcălită de prețurile prea mici ale unor site-uri care te vor face să cumperi o lampă contrafăcută sau de calitate slabă. Chiar dacă vânzătorul îți garantează o folosință îndelungată și lampa nu se strică în timp, vei fi dezamăgită de eficiența și rezultate obținute cu ea, deoarece calitatea slabă a produsului poate duce la diminuarea puterii undei UV în trei, cinci luni. Noi îți recomandă să începi căutările pe site-ul  www.beautynails.ro cu produse de înaltă performanță și cu prețuri competitive.

Și încă ceva înainte să pleci la cumpărături. Ține minte un termen care îți va fi de folos - reacția exotermă, cu alte cuvinte  reacția chimică prin care se produce lumina și căldură. Adică lumina produsă de lampă emite căldura care usucă gelul. Reacția exotermă este declanșată de compoziția gelului, de aceea unele tipuri de geluri cer folosirea unei anumite lămpi led și numai cu aceasta poți evita uscarea prea rapidă a gelului care duce la îngălbenirea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe