Sparle si soparle, 28.09.2020

luni, 28 septembrie 2020
  • Așadar, nu mai este nici un dubiu că PNL Vâlcea se compromite grav pentru cel puțin câțiva ani de acum încolo, cu telefoanele după finalul campaniei și conturi false pe Facebook. Mai mulți vâlceni au anunțat deja că vor depune plângeri la Poliție și la Biroul Electoral Județean pentru că au fost agasați, prin mesaje telefonice electorale de cei din echipa candidatului liberal la Primăria Râmnicului, dar și de pe conturile clonate ale unor lideri ecologiști. Au fost clonate conturile viceprimarilor Carmen Maria Preda și Eusebiu Vețeleanu, dar și al fostei consiliere județene Mădălina Cotar, doar pentru a răspândi mesaje false. În plus, unii jurnaliști din presa locală au confirmat că și ei au fost bombardați cu mesaje pe telefon!

 

  • Prin contestaţia înregistrată pe rolul Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 40 Vâlcea sub nr. 228/24.09.2020, Uniunea Salvaţi România a contestat buletinele de vot întocmite pentru alegerea primarului comunei Racoviţa, în motivarea contestaţiei arătându-se că la candidatul alianței USR-PLUS este imprimată, în mod eronat, sigla specifică... Partidului Mişcarea Populară. Ulterior înregistrării contestaţiei, constatând că fiind întemeiate motivele invocate, BEJ Vâlcea, cu sprijinul Instituţiei Prefectului, a dispus retipărirea buletinelor de vot contestate, fiind emisă adresă în acest sens către Monitorul Oficial al României, iar, printr-o adresă, Monitorul Oficial a confirmat faptul că buletinele de vot au fost retipărite. Faţă de considerentele mai sus expuse şi ţinând cont de dispoziţiile din Legea nr 115/2015, cu unanimitatea voturilor membrilor prezenţi la şedinţă, Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Vâlcea a respins contestaţia formulată de Uniunea Salvaţi România ca rămasă fără obiect.

 

  • Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia rusă CSKA Moscova, scor 30-20 (14-11), în al treilea meci din grupa B a Ligii Campionilor. Din lotul antrenat de Florentin Pera au absentat în continuare jucătoarele Kristina Liscevici şi Mireya Gonzalez Alvarez, care au primit test pozitiv la Covid-19, informează News.ro. În etapa viitoare, SCM Râmnicu Vâlcea va juca pe teren propriu, în 11 octombrie, cu Podravka, echipă la care evoluează şi portatul Iulia Dumanska.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe