|marți, octombrie 4, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 24.09.2020 

soparla-cu-volanas
  • La vârsta lui „fragedă”, membrul CSM Bogdan Mateescu (fost președinte al Judecătoriei Râmnicu Vâlcea) are o avere… de invidiat. Numai anul trecut, acesta a încasat următoarele sume: 3,2 miliarde de lei vechi din indemnizații, 2 miliarde lei vechi din diurne, deplasări interne și externe, 800 milioane de lei vechi din decontări chirii și transport, 230 milioane de lei vechi din drepturi salariale restante de la Tribunalul Vâlcea. Astfel că din tot acest „purcoi” de bani, Bogdan Mateescu și-a permis să dea un împrumut în nume personal de 900 milioane lei vechi lui Marian Florentin Popescu. La bănci, Mateescu are depozite bancare în sumă totală de 4 miliarde lei vechi, dar tot aici trebuie menționat că acesta a vândut anul trecut un autoturism Mercedes cu suma de 6.000 euro. Alte bunuri menționate în declarația de avere a lui Bogdan Mateescu sunt apartamentul din Băile Govora cumpărat în 2011 și mașina Renault Talisman din anul 2016.

 

  • Liberalii disperati se pregatesc sa declare CARANTINA in cartierul Ostroveni din Ramnicu Valcea, invocand o mare minciuna?! De asemenea, si alte localitati sunt pe lista de carantina a liberalilor!

 

  • În atenția Poliției și a Biroului Electoral Județean!!! Sunt informații certe din zona orașului Berbești cum că PNL s-ar pregăti de FRAUDAREA alegerilor locale de duminică, 27 septembrie, prin „săgețile” liberale implantate în secțiile de votare din localitate. În plus, se mai aude că mai mulți oameni plătiți vor face presiuni asupra oamenilor care vin la vot ce și cum să voteze. Deci, mare atenție, mare, din partea autorităților statului asupra procesului votării din Berbești!

 

  • Din multele mesaje de pe rețelele de socializare merită menționat unul care se referă la primarul Râmnicului, Mircia Gutău, cel care va câștiga detașat alegerile locale din 27 septembrie: „Singurul primar din Romania care a luminat orasul in noaptea de Inviere, in conditiile in care noi, oamenii de rand, n-am avut acces sa aprindem o lumanare celor dragi! Multumim, Mircia Gutau pentru ca ati fost OM! Orasul are nevoie de OAMENI in administratie!”

Leave a Response