Sparle si soparle, 17.09.2020

miercuri, 16 septembrie 2020
  • În cadrul unui sondaj de opinie realizat la comanda PNL Vâlcea, dar ținut la STRICT SECRET, candidatul liberal la Primăria orașului Berbești, Milorad Cumpănășoiu, este plasat abia… pe locul 3, după candidații PSD și PER. Este de la sine înțeles că, după 12 ani de conducere incompetentă liberală, oamenii din Berbești s-au săturat de orice înseamnă „galben” și vor să schimbe ceva la Primărie. Din păcate, localitatea are în continuare „renumele” de cea mai săracă și urâtă din județul Vâlcea. Sondajul de opinie a fost realizat în perspectiva alegerilor locale programate în data de 27 septembrie 2020.

 

  • Din declarația de avere a lui Marin Cătălin Soare, inspector la Inspectoratul Școlar Vâlcea, afli cu surprindere că este posesorul a... 5 (cinci) locuințe: trei apartamente în Râmnicu Vâlcea și două case de locuit (în Vlădești și Fumureni), plus patru terenuri agricole și intravilane în suprafață de 25.000 mp. La capitolul bunuri mobile, „școlarul” Marin Cătălin Soare a trecut trei autoturisme (două Mercedes Benz – valoare de peste 120.000 euro și o Skoda Octavia), în timp ce la bănci deține suma de 22.000 de lire sterline și 400 milioane de lei vechi. Împreună cu soția, Marin Cătălin Soare a câștigat anul trecut de la mai multe unități de învățământ suma totală de circa 1,2 miliarde de lei vechi. Pe lângă toate acestea, Marin Cătălin Soare mai este președinte la Forumul Cetățenesc de Acțiune Socială și Educație Civică, unde deține o cotă parte în valoare de 300 milioane de lei vechi. Inspectorii ANI, dar si cei de la Finante, si nu numai au de lucrat pe aceasta speta: averea profesorului Soare nu prea poate sa fie justificata doar prin prisma castigurilor salariale... Poate Erasmus este cheia?!

 

  • Având în vedere faptul că partida din etapa a II-a a Grupei B din Liga Campionilor, SCM Râmnicu Vâlcea - Odense, programat sâmbătă, 19 septembrie (ora 17.00) se va disputa fără spectatori, clubul și-a propus să vină în întâmpinarea susținătorilor echipei noastre. Astfel, în incinta Arenelor Traian va fi amplasat un ecran uriaș, pe care fanii SCM-ului vor putea viziona în direct jocul din Sala Sporturilor Traian, cu respectarea normelor legale în vigoare. De asemenea, sonorizarea din Arenele Traian va fi transmisă în timp real la difuzoarele Salii Sporturilor Traian, în timpul meciului! Astfel, clubul invită sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17.00, la Arenele Traian, pentru a susține echipa noastră în jocul din Liga Campionilor, cu Odense.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe