Sparle si soparle, 14.09.2020

duminică, 13 septembrie 2020
  • În cadrul unei conferințe de presă, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a comunicat că, în data de 22 septembrie se va inaugura noua clădire Socom de lângă CAS Vâlcea (modernizată la standarde europene), pentru a fi mutate acolo Direcția de Asistență Socială, Poliția Locală, Arhiva și alte instituții din subordinea primăriei. Tot aici va fi construit un corp nou de clădire special conceput pentru persoanele cu handicap. În anul 2018, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat achiziţionarea prin cumpărare în vederea amenajării ca sediu de birouri pentru aparatul de specialitate al primarului, a imobilului teren în suprafaţă de 2246 mp şi construcţie având suprafaţa construită la sol de 822 mp, suprafaţa construită desfăşurată 4112 mp, regimul de înălţime de 3 etaje, situat pe strada General Magheru nr. 25, la preţul de 2,14 milioane de euro, rezultat din raportul de evaluare.

 

  • Noul subprefect al județului Vâlcea, Carmen Marcela Popescu, numită abia în data de 10 septembrie de Guvernul Orban, nu prea are cu ce se lăuda din punct de vedere al averii deținute. Astfel, aceasta este proprietara unui apartament de 50 mp în Râmnicu Vâlcea, o mașină Dacia Sandero din 2016, depozite bancare în sumă de 250 milioane de lei vechi, iar anul trecut a ridicat de la Prefectura Vâlcea suma totală de 600 milioane de lei vechi, din care, cea mai mare parte, a provenit din salarii. Carmen Marcela Popescu a fost numită în funcția de subprefect prin HG nr. 753/2020, în cadrul unei ședințe de Guvern. Noul subprefect de Vâlcea are 59 de ani și lucrează în cadrul Instituției Prefectului din 2005. Din anul 2006, este consilier al Corpului de Control al instituției.

 

  • Din păcate, a venit și un „duș rece” pentru echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea, după euforia câștigării Cupei României: a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia Brest Bretagne Handball, scor 29-21 (12-12), în primul meci din grupa B a Ligii Campionilor. În etapa viitoare, SCM Râmnicu Vâlcea va juca pe teren propriu, în 19 septembrie, cu Odense Handbold. Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe