|joi, mai 26, 2022
  • Follow Us!

Premierul Ludovic Orban le-a distrus speranțele valcenilor că vor avea și ei apă curată! 

cum-a-ajuns-ludovic-orban-presedintele-pnl-cel-mai-penibil-om-de-pe-internet-840x500

Ce mai caută Orban la Vâlcea?!
Dincolo de gogoșile electorale, trebuie să îi privească în ochi pe vâlceni și să le spună de ce le-a distrus speranțele că vor avea și ei apă curată!
Pentru că asta a făcut domnul Orban, împreună cu ministrul Boloș!

Operatorul de apă local avea la cheie proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Vâlcea!!!
Ce face Guvernul?! Ce știe mai bine: îl blochează prin tot felul de tertipuri administrative.

Să ceri acum revizuirea documentației printr-un acord prealabil este crimă politică și administrativă!
Astfel, nu putem vorbi de obținerea unei finanțări nerambursabile pentru județul Vâlcea ci de întoarcerea în timp în etapa preliminară de depunere a unui proiect.

Cu alte cuvinte, nu vorbim de obținerea unei finanțări nerambursabile, ci dimpotrivă de RESPINGEREA documentației deja elaborate la nivelul județului Vâlcea, ELIMINAREA din proiect a unor localități, REVIZUIREA indicatorilor tehnico economici și RELUAREA procedurilor deja parcurse pană în acest moment.

Acest acord este așadar UN MARE PAS ÎNAPOI pentru județul Vâlcea! Guvernul PNL a eliminat dreptul de conectare la rețeaua de alimentarea cu apa și canalizare a unor comunități din județul Vâlcea și a pus noi opreliști în obținerea finanțării atât de mult așteptate în teritoriu.

Să vă fie rușine!

Marcel Ciolacu, presedinte PSD

FB_IMG_1599903336720

FB_IMG_1599903339611

FB_IMG_1599903341745

FB_IMG_1599903343894

Leave a Response