|luni, septembrie 21, 2020
  • Follow Us!

Mihai Grigoroiu, candidat PNL: SĂ CÂȘTIGE CEL MAI BUN PENTRU BUNEȘTI! 

FB_IMG_1600160107911

Dragi buneșteni,

Ura, răutatea și minciuna, denigrarea și dezinformarea, incompetența și frica au pus stăpânire pe cetățeni. Trăim vremuri grele, dezbinarea comunei BUNEȘTI este mai mare ca oricând.

Nu ai voie să candidezi pentru că deranjezi. Nu ai voie să ai prieteni sau o echipă pentru că se găsesc unii susținători ai altora care denigrează orice. Se încearcă să ni se ia dreptul la cuvânt și exprimare iar cei care sunt trimiși în consiliul local sunt obligați să voteze în funcție de interesele unora și nu în interesul locuitorilor.

Acest lucru m-a făcut să candidez pentru funcția de primar al comunei Bunești. Sunt persoana care prin experiența pe care o am pot să aduc echilibrul de care are mare nevoie localitatea noastră.

Privind astfel consider că este timpul pentru ADMINISTRATIE LIBERALĂ pentru ca să putem să intrăm și noi în normalitate. Cei care mă cunosc știu că am principii și valori solide legate de educație, deschidere pentru cooperare și cred în parteneriate pentru viitor.

Programul electoral al PNL Bunești este obiectiv și realizabil unde se vede clar că că se cunoaște foarte bine comuna și nevoie cetățenilor. Împreună cu dumneavoastră facem SCHIMBAREA, iar soluția cea mai bună în acest moment este ADMINISTRATIE LIBERALĂ care poate să asigure eficiență în folosul cetățenilor.
SĂ CÂȘTIGE CEL MAI BUN PENTRU BUNEȘTI!

Mihai Grigoroiu, candidat PNL la Primaria Bunesti

Leave a Response