|marți, decembrie 6, 2022
  • Follow Us!

Marian Mitra: Rotary Club Râmnicu Vâlcea a demarat pentru a treia oară campania Ghiozdanul de școală 

2

 

Comunicat de presă

 

Rotary Club Râmnicu Vâlcea, împreună cu voluntarii  Clubului Interact, a demarat pentru a treia oară campania Ghiozdanul de școală. Acțiunea are ca țintă preîntâmpinarea abandonului școlar și sprijinirea copiilor cu resurse materiale reduse, în efortul lor de a participa la cursurile școlilor pe care le frecventează.

În această etapă, voluntarii au început colectarea de donații, constând în  rechizite școlare (caiete, pixuri, creioane, radiere, penare, blocuri de desen etc.)  și fonduri necesare achiziționării celor 500 de ghiozdane pregătite ca daruri pentru un bun început de an școlar.

Pentru cei care doresc să doneze îi așteptăm la punctele noastre de colectare din librarăriile Roxicom, Veve (zona Traian si General Magheru) și  Alexandria.

Rotary Club Râmnicu Vâlcea dedică școlii vâlcene o parte dintre resursele atrase, susținând pe cei mai merituoși dintre elevi cu premii și burse școlare sau pe cei expuși pericolului de abandon școlar cu activități de tipul celei ce se derulează acum.

Cu mulțumiri și recunoștință pentru gestul generos al celor care au făcut posibile aceste contribuții rotariene,

 

Marian Mitra

președinte 2020-2021 al Rotary Club Râmnicu Vâlcea

6

Leave a Response