|sâmbătă, ianuarie 22, 2022
  • Follow Us!

Liberalii buicanisti vor sa sufoce județul sub gunoaie! 

groapa-gunoi

Astăzi, 15 septembrie, a fost blocat din nou cvorumul Adunării Generale a ADI Salubrizare.

După 30 de ani de aşteptări, liberalii blochează rezolvarea problemei colectării deșeurilor din județul Vâlcea.
De 4 ori a fost convocată Adunarea Generală a ADI Salubrizare. Demersul este absolut necesar demarării procedurii de licitație pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor din judeţul Vâlcea.
La niciuna din cele patru convocări nu au venit toți primarii, nefiind îndeplinit cvorumul cerut de lege, de 100%, deși documentația de licitație a fost aprobată de Consiliul Județean și de toate cele 89 de consilii locale.
Punem întrebarea firească: “Cine are interes ca județul să fie acoperit de gunoaie?”.
De ce aleșii liberali nu au participat la ședințele ADI Salubrizare, deși în consiliile lor locale a fost aprobată documentația?
Duși la disperare de comportamentul colegilor liberali, mulți primari nu au mai participat la ultima ședință a ADI Salubrizare, după ce în prealabil au participat săptămânal la toate celelalte 3 şedinţe.
Ne reamintim că același PNL Vâlcea a sancționat cu excluderea din partid în acest mandat consilieri județeni care nu acceptaseră o decizie a partidului de a bloca, prin vot, repararea și recondiționarea garajelor Consiliului Județean Vâlcea și acordarea unui sediu nou, modern, pentru CENTRUL JUDETEAN PENTRU CONSERVAREA SI PROMOVAREA CULTURII TRADITIONALE VÂLCEA.
Regretăm toate aceste acțiuni care aduc un prejudiciu tuturor localităților vâlcene.

 

Leave a Response