La AJOFM Vâlcea nu mai sunt confirmate noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul salariaţilor

miercuri, 9 septembrie 2020

Informare privind infecţia cu noul coronavirus(SARS-CoV-2)

Vă informăm că la nivelul AJOFM Vâlcea nu mai sunt confirmate noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul salariaţilor.

O echipă DSP Vâlcea a verificat condiţiile igienico-sanitare şi felul în care este organizată activitatea în contextul epidemiologic actual, constatând că se respectă recomandările Ministerului Sănătăţii atât în ceea ce priveşte organizarea activităţii pentru salariaţii instituţiei cât şi pentru alte persoane decât personalul angajat.

Precizăm că la nivelul instituţiei s-a efectuat periodic dezinsecţie în vederea reducerii la minimum a expunerii la infecţia cu COVID-19 a salariaţilor.

În prezent, din cei 4 confirmaţi pozitiv în urma testării, doar un salariat şi-a reluat activitatea după perioada de carantină, primind avizul epidemiologic. Ceilalţi 3 salariaţi au ieşit din perioada de carantină urmând să-şi reia activitatea la sediul instituţiei.

Menţionăm că sunt respectate în continuare măsurile de prevenire a răspândirii virusului prin limitarea interacţiunii fizice, măsurarea temperaturii corporale, igienizare etc.

Cu stimă,

Director executiv,
Paul Ene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe