|luni, decembrie 5, 2022
  • Follow Us!

In atentia procurorilor: Ramnicenii revoltati ca liberalii le incalca drepturile! Cum a ajuns PNL Ramnicu Valcea sa aiba acces la o baza de date imensa cu numerele de telefon ale locuitorilor din municipiu? 

parchet-iccj

Buna seara! Tocmai ce am fost sunata de acest numar: 0312252432, de la care candidatul PNL Ramnicu Valcea la primarie ma indeamna sa-l votez si vorbeste urat de actualul primar.. Tin sa-i spun acestui apelant ca voi vota MIRCIA GUTAU! Curioasa sunt, cum ati avut acces la numarul meu de mobil, stimati liberali? Cine imi incalca drepturile??? Acest numar a fost portat la Digi… oare de acolo se scurge informatia sau de la faptul ca este un numar de contact pentru o persoana juridica? (am deschis o firma de telecomunicatii, sa pot accesa fonduri europene pentru dezvoltarea zonelor rurale cu internet 4G, insa ati avut grija sa nu se intample asta!). PNL, stai cuminte, oamenii sunt amarati dar nu si prosti! (M.C.)

  • Mail primit pe adresa electronica a redactiei Ziarul de Valcea. Ce fac autoritatile in acest caz de incalcare grava a drepturilor cetatenesti? Ce fac procurorii?

Leave a Response